Escola de Música de l’Alt Penedès

Santa Margarida i els Monjos acollirà a partir d’aquest any els estudis musicals de l’EMAP

Les classes de l’Escola de Música de l’Alt Penedès es faran a l’escola Arrels

Redacció Santa Margarida i els Monjos 16-05-2016 11:04 Lectures 588

Santa Margarida i els Monjos s’adherirà a partir d’aquest any a l’oferta d’estudis musicals de l’Escola de Música de l’Alt Penedès (EMAP), que ofereix classes a diversos municipis de la comarca.

L’Ajuntament ha signat un conveni amb el Consell Comarcal per portar al municipi aquesta escola, que va començar a funcionar l’any 2006 a la comarca amb l’objectiu de facilitar l’accés a la formació musical i esdevenir un eix vertebrador del l’àmbit cultural i docent del territori.

A Santa Margarida i els Monjos les classes es faran a les aules de l’escola Arrels a partir del proper mes de setembre, tot començant per les formacions als més petits (iniciació).

Les preinscripcions per al curs escolar 2016-2107 es poden fer fins al 31 de maig a l’Ajuntament o al Consell Comarcal.

Ampli bagatge comarcal

L’EMAP tancarà el curs escolar 2015-2016 amb 274 alumnes i 10 professors, i amb la previsió que augmentarà el nombre d’alumnes i de professors de cara al nou curs escolar.

L’Escola ofereix formació musical a infants (a partir de 3 anys), joves i adults, que poden triar entre 13 instruments musicals dins el gèneres clàssic, modern i tradicional. Els programes formatius inclouen la possibilitat de formar part de grups corals, conjunts instrumentals o combos i de formacions intermunicipals com la Batukada, la Banda de vent, l’Orquestra de corda o les orquestres de guitarres.

L’EMAP és un centre educatiu depenent del Servei d’Ensenyament del Consell Comarcal de l’Alt Penedès i autoritzat pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya per oferir un ensenyament musical de qualitat.

Les persones que vulguin informar-se sobre l’Escola de Música de l’Alt Penedès es poden adreçar a l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos o al Consell Comarcal de l’Alt Penedès (emap@ccapenedes.cat – www.emap.cat).


Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

El Departament de Salut està preparant una nova llei d'addiccions amb limitacions més àmplies contra el tabac davant un repunt del consum després d'uns anys de descens

Salut vol prohibir fumar a totes les terrasses. Què et sembla la mesura?

Molt bé
Malament