2016-2020

Sant Cugat Sesgarrigues ja disposa del seu primer Pla d'Igualtat de Gènere

Els plans d'igualtat de gènere són un instrument clau per avançar en el camí vers una major equitat de gènere

Redacció Sant Cugat Sesgarrigues 01-06-2016 18:10 Lectures 1076
Sant Cugat Sesgarrigues ja disposa del seu primer Pla d'Igualtat de Gènere. Diputació de Barcelona

Sant Cugat Sesgarrigues ja disposa del seu primer Pla d'Igualtat de Gènere. Diputació de Barcelona

Sant Cugat Sesgarrigues ja disposa del I Pla d'Igualtat de Gènere, 2016-2020, que ha estat realitzat amb el suport de la Diputació de Barcelona. L'alcaldessa i regidora d'Igualtat de l'Ajuntament, Montserrat Albet, el va presentar ahir, a la Sala de Plens del consistori.

Des de la Diputació de Barcelona, es treballa amb el convenciment que els plans d'igualtat de gènere són un instrument clau per avançar en el camí vers una major equitat de gènere. Fet que reverteix també en la construcció d'una societat més cohesionada, democràtica, lliure i  capaç d'afrontar amb més solidesa els reptes de futur de les nostres societats.

El món local, per la seva posició més propera a la ciutadania, ocupa un paper protagonista. La seva capacitat d'adaptabilitat i flexibilitat als canvis representa un escenari estratègic per fer moure eficaçment l'engranatge de la igualtat entre dones i homes, comptant amb la participació directa de les persones que hi viuen.


Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No