Internet

Obren punts d'accés WIFI als principals edificis municipals de Sant Martí Sarroca

Connexió sense restriccions de temps per a entitats i associacions i de 30 minuts diaris per a qualsevol persona

Redacció Sant Martí Sarroca 03-08-2016 12:43 Lectures 8350
Obren punts d'accés WIFI als principals edificis municipals de Sant Martí Sarroca. Ajt Sant Martí Sarroca

Obren punts d'accés WIFI als principals edificis municipals de Sant Martí Sarroca. Ajt Sant Martí Sarroca

El govern municipal, a través d'un acord de col·laboració amb l'empresa WIFI Penedès, ha dut a terme les actuacions per disposar de punts d'accés a internet sense fils al Saló plenari de l’Ajuntament, a la Sala Polivalent, a la nova sala de recepció de visitants del castell, al local d’entitats (antiga cambra agrària), a l’edifici de l’antic ajuntament, a la piscina municipal, al pavelló poliesportiu, a les antigues escoles de la Rovira Roja i a la sala polivalent de La Bleda.

Aquests punts permeten connexions de trenta minuts al dia sense identificació de qualsevol persona d’acord amb la legislació vigent, mentre que les entitats i associacions que utilitzen les instal·lacions municipals tindran codis d'accés propis sense restriccions de temps per tal de desenvolupar les seves funcions. Addicionalment, quan es facin esdeveniments que requereixin accés WIFI, es podrà organitzar l'entrega de codis d'accés per als assistents. mentre que a la piscina ja hi ha codis d'accés diaris per als usuaris.

El regidor de Noves Tecnologies, Albert Tort, recorda que la necessitat de dotar els edificis municipals de punts d'accés WIFI és una necessitat que ja va sorgir a la primera trobada conjunta entre les entitats i l'actual govern municipal, i que, "amb aquesta implantació de punts WIFI a la major part d'edificis públics s'ha fet un avenç important en les necessàries facilitats d'accés a internet sense fils en els equipaments del municipi".


Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Després de la inhabilitació de president Quim Torra i el rebuig del ple als pressupostos del Parlament, es pot donar per esgotada la legislatura?

Creu que s'haurien de convocar ja les eleccions al Parlament de Catalunya?


No