Curs 2016-17

La Generalitat estudiarà el projecte de coberta de la pista de Sant Pere Molanta

La cap dels Serveis Territorials d’Ensenyament, Lluïsa Nicolau, ha visitat Olèrdola

Redacció Olèrdola 27-09-2016 9:52 Lectures 1695
La cap dels Serveis Territorials d’Ensenyament, Lluïsa Nicolau, ha visitat Olèrdola . Ajuntament d'Olèrdola

La cap dels Serveis Territorials d’Ensenyament, Lluïsa Nicolau, ha visitat Olèrdola . Ajuntament d'Olèrdola

Dijous a la tarda la Cap dels Serveis Territorials de Barcelona Comarques del departament d’Ensenyament, Lluïsa Nicolau, ha visitat les dues escoles d’Olèrdola. La visita la feia Nicolau després de la invitació que rebia de l’alcalde, Lucas Ramírez, durant una reunió  que el mes de març mantenien a Barcelona després d’haver estat nomenada Nicolau com a nova cap dels Serveis Territorials. Durant l’estada al municipi, Lluïsa Nicolau ha visitat les escoles Rossend Montané de Sant Pere Molanta i Circell de Moja, acompanyada de l’alcalde i de les directores de les escoles, Àngels Urgell i Olga Roig.

Una de les peticions que ha traslladat l’Ajuntament al Departament és la de poder disposar de la pista de l’escola de Sant Pere Molanta per a fer-hi el projecte de cobriment de la instal·lació esportiva. Lluïsa Nicolau ha anunciat que avaluarien el projecte tenint en compte l’impacte que pot tenir per l’escola i es mostrava convençuda de que es trobaria “una opció satisfactòria per a tothom”.

Lucas Ramírez també subratllava que la voluntat de l’Ajuntament és la de  fer el projecte i coincidia en la necessitat de comptar amb el parer de tothom.

Nicolau assenyalava que el Departament, a través de la relació quotidiana que manté amb els dos centres , sap que el funcionament de les dues escoles del municipi “és òptim”. La cap dels Serveis Territorials indicava que a Olèrdola “els recursos donen resposta a les necessitats i els equips docents treballen molt bé, i això es nota”.

L’alcalde posava l’accent en la importància que la Generalitat conegui d’aprop el funcionament i treball de les escoles i agraïa a Nicolau la seva visita aquest dijous per a conèixer de primera mà la realitat dels dos centres.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No