Sistema de Garantia Juvenil

L'Ajuntament de Vilanova contractarà 10 joves en la modalitat de treball en pràctiques

L'oferta és de 6 places d'Administratius/ves, 2 de Tècnic/a Auxiliar d'Integració Social, 1 Tècnic/a Auxiliar d'Animació Sociocultural, i 1 Tècnic/a Auxiliar de Desenvolupament d'aplicacions per a webs

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha obert una convocatòria de 10 places, de contractació laboral en la modalitat de pràctiques, per a joves d'entre 18 i 29 anys.

El contracte és per un període de 6 mesos, durant els quals realitzaran pràctiques laborals en diferents serveis del consistori. L'oferta és de 6 places d'Administratius/ves, 2 de Tècnic/a Auxiliar d'Integració Social, 1 Tècnic/a Auxiliar d'Animació Sociocultural, i 1 Tècnic/a Auxiliar de Desenvolupament d'aplicacions per a webs.

Les persones interessades en el procés de selecció han de ser beneficiàries del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, estar inscrites al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, acreditar la possessió d'un títol de formació professional de grau superior, o títol equivalent, i complir els requisits que exigeix la modalitat del contracte de treball en pràctiques.

Les bases de les convocatòries, amb les funcions i condicions del lloc de treball, els requisits dels aspirants, i les proves de selecció estan íntegrament publicades al web municipal www.vilanova.cat.

En cas d'estar interessat/ada en presentar una sol·licitud a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, s'ha de fer abans del 27 d'octubre de 2016, juntament amb la documentació que acrediti tots els requisits i els mèrits que es vulgui al·legar, segons s'estableix a la convocatòria.

Per a inscriure's al Sistema de Garantia Juvenil existeix un servei de suport a l'Oficina Jove Garraf, en horari de dilluns a divendres de 10 a 14 h i de dimarts a dijous de 16 a 19 h.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!