Grup de Delinqüència Urbana

Localitzen a un local d’oci del Garraf tres menors fugits d’un centre de protecció del Bages

Tres inspeccions a establiments de Sitges i Vilanova conclouen amb la identificació dels joves i quinze denúncies per tinença de droga

ACN Vilanova i la Geltrú 09-11-2016 10:05 Lectures 2309

Els Mossos d’Esquadra van localitzar a un local d’oci del Garraf tres menors que havien fugit d’un centre de protecció a la infància del Bages. La policia els va identificar en el marc d’un operatiu d’inspecció a un bar musical i una sala de jocs de Sitges i a un bar musical de Vilanova i la Geltrú, després de rebre reiterades queixes dels veïns i empresaris d’oci de la zona. La inspecció es va realitzar aquest passat diumenge per verificar el correcte funcionament de les activitats, que no s’hi consumeixen o trafiquen drogues, i que no es subministren begudes alcohòliques a menors ni hi ha presència d’aquests. Fruit de l’operatiu, es van localitzar quatre menors als locals, tres d’ells escapolits del centre de protecció del Bages, i es van tramitar quinze denúncies per tinença de droga.

Un cop finalitzades les inspeccions, els menors van ser lliurats, a efectes de protecció, als seus tutors legals. Mentrestant, els agents van informar als responsables dels establiments del resultat de les actuacions i a les persones denunciades per tinença de drogues els van comunicar el procediment que seguiran els casos corresponents.

Al dispositiu van participar dotacions dels Mossos d’Esquadra de Seguretat Ciutadana i agents del Grup de Delinqüència Urbana de la comissaria del Garraf, així com equips de l’Àrea Regional de Recursos Operatius, agents de la Unitat de Policia Judicial de Mossos d’Esquadra i agents de la Unitat Regional de Policia Administrativa.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres