Estafa sobre la propietat

Estafen dues persones a Vilanova amb un fals lloguer del mateix pis

Els dos inquilins frustrats van pagar per avançat mensualitats de 500 i 600 euros respectivament i se'ls va lliurar una clau que no obria l'habitatge

Redacció Vilanova i la Geltrú 09-11-2016 12:16 Lectures 2110
Imatge d'axiu del pany d'una porta. EIX

Imatge d'axiu del pany d'una porta. EIX

La policia local de Vilanova ha destapat una presumpta estafa contra dues persones que volien llogar un pis a Vilanova i la Geltrú. Diumenge al migdia, el cos municipal va rebre una doble denúncia per un presumpte delicte d'estafa sobre la propietat.

El primer denunciant és un home que diu haver pagat 600 euros pel lloguer d'un pis a una persona amb qui va contactar mitjançant una pàgina web d'anuncis, i que se li van lliurar unes claus que no obren la porta d'entrada. La segona denúncia la presenta una dona que diu haver pagat 500 euros de lloguer pel mateix pis. El contacte en aquest cas es produeix via wasap, el que permet als agents identificar al presumpte autor de l'estafa.

Posteriorment es comprova que el pis en qüestió és propietat d'una entitat bancària amb seu social a Madrid. Ara mateix els Mossos d'Esquadra es fan càrrec de les dues denúncies.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres