Civisme i convivència

La policia identifica un grup de menors que feien fogueres al carrer a Vilanova

Els veïns van alertar que estaven fent foc entre cotxes aparcats a la ronda Europa i a un parc infantil del carrer Indústria

Redacció Vilanova i la Geltrú 09-11-2016 17:30 Lectures 1704
El parc infantil del carrer Indústria. Google Street View

El parc infantil del carrer Indústria. Google Street View

La policia local de Vilanova va identificar dissabte a la nit un grup de joves que havien fet foc a la ronda Europa i al carrer Indústria. Segons fonts policials, es va identificar un dels joves, tots ells menors d'edat, com a autor material de les dues fogueres i se li van obrir diligències per infringir l'ordenança de civisme i convivència.

Els fets van tenir lloc a les 23 hores, quan la policia va rebre una trucada ciutadana alertant de la presència d'un grup de joves que estaven encenent una foguera entre els cotxes estacionats a la ronda Europa. Posteriorment es rep una segona trucada ciutadana que alerta dels mateixos fets, en aquest cas a l'interior d'un parc infantil del carrer Indústria.

Els agents aconsegueixen localitzar i detenir els joves, tots ells menors d'edat, es traslladen a comissaria i s'avisa als seus tutors. Un cop allà, s'identifica a un dels nois com a autor material de les dues fogueres, a qui se li obren diligències per infringir l'ordenança municipal de civisme i convivència.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres