Gent gran

La mobilitat i el civisme centren la Mesa de la gent gran de Vilanova

La Mesa s'ha celebrat aquest dimarts en presència d'una quinzena de persones, membres de diferents entitats de gent gran de la ciutat

Redacció Vilanova i la Geltrú 09-11-2016 17:31 Lectures 1313
La mobilitat i el civisme centren la Mesa de la gent gran de Vilanova. Ajuntament de Vilanova

La mobilitat i el civisme centren la Mesa de la gent gran de Vilanova. Ajuntament de Vilanova

La Sala Noble de la Casa Olivella ha acollit aquest dimarts una nova trobada de la Mesa de la Gent Gran de Vilanova i la Geltrú, que en aquesta ocasió ha comptat amb l'assistència d'una quinzena de persones procedents de vuit entitats de la gent gran de la ciutat.

En aquesta ocasió el regidor de Mobilitat, Serveis Viaris, Projectes i Obres, Joan Giribet, la regidora de Cultura, Convivència i Equitat, Teresa Llorens, i la regidora de Joventut, Gent Gran, Infància, Adolescència i Esports, Blanca Albà, han estat a la mesa per tractar els temes exposats i atendre a les preguntes dels assistents.

Els temes proposats per la gent gran van centrar-se principalment en aspectes sobre la mobilitat, com el canvi de les línies de l'autobús urbà i els preus de l'aparcament privat de l'hospital de Sant Camil, i els temes relacionats amb el civisme. Sobre aquest punt els assistents van mostrar-se interessats en la convivència entre vianants, bicicletes i monopatins, i sobre l'ordenança de sorolls.

Durant la Mesa de la Gent Gran també es va presentar una proposta dels assistents sobre els serveis sanitaris a la comarca i com aquests repercuteixen en les persones de major edat.

La Mesa de la Gent Gran és un espai d'informació i participació de la gent gran on mitjançant trobades es pretén gaudir d'un marc de reflexió i debat entre l'administració local i les diferents entitats que representen el col·lectiu de la gent gran de la ciutat.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

El Penedès i Garraf en ple arriba a la segona fase del desconfinament. A les portes de l'estiu i amb un futur incert, segurament ja heu començat a fer plans per a les vostres vacances

Heu començat a fer plans per aquest estiu?


No