Cooperació

L’Ajuntament del Vendrell renova el conveni de col·laboració amb Creu Roja i Càritas

Els ajuts econòmics són per al suport social a famílies amb dificultats econòmiques i en risc d’exclusió social

Redacció El Vendrell 09-11-2016 18:20 Lectures 859
L’Ajuntament del Vendrell renova el conveni de col·laboració amb Creu Roja i Càritas  . Ajuntament del Vendrell

L’Ajuntament del Vendrell renova el conveni de col·laboració amb Creu Roja i Càritas . Ajuntament del Vendrell

L’alcalde del Vendrell, Martí Carnicer, ha signat la renovació dels convenis amb l’Assemblea Comarcal de la Creu Roja al Baix Penedès i amb Càritas Parroquial del Vendrell per al recolzament social a famílies amb dificultats econòmiques i en risc d’exclusió social.

Concretament, la Creu Roja rep una subvenció de 27.000 euros, que representa un 75% del cost anual dels lots de suport social (lots d’alimentació de nadons i infants, bolquers i lots de neteja), dels quals unes 150 famílies del Vendrell en són beneficiàries (l’any 2016 s’han repartit 849 lots). L’altre 25% l’aporta Creu Roja.

I Càritas rep una subvenció de 78.000 euros per desenvolupar projectes de suport social i que queda desglossada de la manera següent:

- 10.000 € per al banc de roba Filigrana,

- 58.000 € per a la gestió del Centre de distribució d’aliments,

- i 10.000 € per a la recuperació de material, derivació d’estris de segona mà i servei de préstec d’aparells ortopèdics.

De mitjana mensual, unes 300 famílies del Vendrell són usuàries d’aquests serveis de Càritas.

Assumpció Soler, presidenta de Creu Roja Baix Penedès, i Joan Carles Guitart, president de Càritas del Vendrell, han agraït el suport de l’Ajuntament per poder tirar endavant aquests projectes de suport social i per poder fer front, també, a urgències derivades per la Regidoria de Serveis Socials com pot ser, per exemple, el pagament de rebuts de subministraments d’aigua i llum.

Tant l’alcalde com el regidor de Serveis Socials, Rafel Gosalvez, han destacat la importància de la col·laboració amb aquestes dues entitats per fer més fàcil el dia a dia en l’atenció de les famílies més necessitades del municipi.  

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

El Penedès i Garraf en ple arriba a la segona fase del desconfinament. A les portes de l'estiu i amb un futur incert, segurament ja heu començat a fer plans per a les vostres vacances

Heu començat a fer plans per aquest estiu?


No