Plans Locals d'Igualtat

Vilafranca, al pla pilot de la Diputació per desenvolupar polítiques d'igualtat LGTBI

L'objectiu és aglutinar i sistematitzar alguns dels coneixements i experiències prèvies existents al territori català

Redacció Vilafranca del Penedès 17-11-2016 15:10 Lectures 2569
La Diputació de Barcelona impulsa polítiques d'igualtat LGTBI a la demarcació. Diputació de Barcelona

La Diputació de Barcelona impulsa polítiques d'igualtat LGTBI a la demarcació. Diputació de Barcelona

El diputat d'Igualtat i Ciutadania de la Diputació de Barcelona, Antoni Garcia, va presentar ahir, a l'edifici Migjorn del Recinte Mundet, la "Guia per a l'elaboració de Plans Locals d'Igualtat LGTBI", davant del grup de treball del Pla Tipus LGTBI integrat per nou municipis, que es va engegar fa uns mesos com a projecte pilot. Els municipis són Berga, Osona, l'Hospitalet de Llobregat, Ripollet, Sabadell, Santa Coloma de Gramenet, Terrassa, Vic i Vilafranca del Penedès.

En el context d'aprovació de la Llei 11/2014, l'Oficina de les Dones i LGTBI de la Diputació de Barcelona ha decidit impulsar un projecte d'elaboració d'un Pla Tipus per a l'aplicació i desplegament local de la Llei, amb la finalitat de promoure el disseny i la implementació de polítiques locals d'igualtat per raó d'orientació sexual i identitat de gènere.

La Diputació, amb l'objectiu d'aglutinar i sistematitzar alguns dels coneixements i experiències prèvies existents al territori català, ha impulsat un projecte pilot a nou municipis, que han participat en un grup de treball del Pla tipus LGTBI. A més dels municipis de Berga, Osona, l'Hospitalet de Llobregat, Ripollet, Sabadell, Santa Coloma de Gramenet, Terrassa, Vic i Vilafranca del Penedès, també hi han participat entitats LGTBI amb ressò local, autonòmic i estatal, i la Generalitat de Catalunya. 

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No