FEMME-LES VISIBLES

L'escriptora Alba Saskia Rivas visitarà demà dimarts l'institut Dolors Mallafrè

L'alumnat de 4t d'ESO desenvolupa un projecte educatiu que treballa sobre una dona que, pel fet de ser dona, ha tingut menys relleu social i mediàtic

Redacció Vilanova i la Geltrú 12-12-2016 13:00 Lectures 2237
Alba Saskia Rivas. Editorial Planeta

Alba Saskia Rivas. Editorial Planeta

L'Institut vilanoví Dolors Mallafrè rebrà demà dimarts la visita de l'escriptora Alba Saskia Rivas coincidint amb la setmana que el centre dedica a canviar les dinàmiques de treball i de fer les classes per l'organització de treballs d'investigació. L'objectiu de la iniciativa és millorar la motivació de l'alumnat, les estratègies de recerca, les formes de presentació de treballs (curtmetratges, teatralitzacions, ...), i en definitiva el treball multidisciplinar, en el qual totes les assignatures conflueixen en un mateix treballper competències.

El projecte que treballen aquest curs els alumnes de 4t d'ESO (per tercer any) s'anomena "FEMME-LES VISIBLES", i cada grup d'alumnes fa un treball sobre una dona del passat o actual que, pel fet de ser dona, ha tingut menys relleu social i mediàtic, i des d'aquí, se'ls dóna major visibilitat. Cada grup tria una dona a treballar.

Per iniciar el treball, l'institut farà com a acte central una conferència de l'escriptora Alba Saskia Rivas Molina, de 25 anys d’edat, finalista del Premi Planeta 2016 amb l’obra titulada Con un par de alas. Saskia va tenir una greu i estranya malaltia i va quedar sorda, i ara fa unes setmanes va quedar entre els 10 finalistes del Planeta, amb la seva primera obra, escrita en 15 dies, i inspirada en les seves dures i recents experiències.

La conferència serà a la Biblioteca de l'Institut Dolors Mallafrè, a les 12:30h.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres