Curs 2016-17

En marxa les noves Cooperatives Escolars de Sitges 2016

Els alumnes han presentat aquest dijous els papers per obtenir el NIF de la seva futura cooperativa

En marxa les noves Cooperatives Escolars de Sitges 2016. Ajuntament de Sitges

En marxa les noves Cooperatives Escolars de Sitges 2016. Ajuntament de Sitges

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

La regidora de Promoció Econòmica, Aurora Carbonell, i el regidor d’Ensenyament, Eduard Terrado, han rebut aquest dijous, a l’OAC, als alumnes de les escoles Maria Ossó, Agnès de Sitges i Escola Pia del programa Cultura Emprenedora a l’escola. Els nens i nenes han anat a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de Sitges per presentar la sol·licitud del NIF, el primer tràmit que es requereix per constituir la seva empresa i en els propers dies serà el torn de l’Escola Miquel Utrillo.

A partir d’aquí comença la posada en marxa de les empreses. Els alumnes hauran de dissenyar el seu logotip, una tasca per a la que compten amb el suport d’experts dissenyadors de la vila. Al mes de maig faran la presentació a l’escola Maria Ossó de les cooperatives i els productes que vendran i posteriorment faran una petita fira de productes el 20 de maig a la plaça de La Fragata de Sitges.

Durant l’any els alumnes treballen a l’escola les competències necessàries per tirar endavant el projecte de manera molt pràctica. És un projecte en el que els infants tracten aspectes com la comunicació verbal i escrita, la redacció, el càlcul, el disseny, les noves tecnologies, l'expressió gràfica o la creativitat, entre altres continguts. El projecte Cultura Emprenedora a l’escola pretén fomentar entre els nens i nenes, també, la capacitat de treball en equip i l'autonomia personal. 

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local