Intent de robatori

La policia de Vilanova identifica dos individus que intentaven robar eines d'una obra

Quan van ser sorpresos pels agents, els dos homes van amagar un trepant, un martell hidràulic, dues radials, un cabàs amb cablejat i altres eines

Redacció Vilanova i la Geltrú 10-01-2017 19:35 Lectures 1567
Imatge del carrer Correu. Google Street View

Imatge del carrer Correu. Google Street View

La policia de Vilanova va identificar dimarts passat, 3 de gener, dos individus que intentaven robar diverses eines d'una obra al centre de la ciutat. Cap a les quatre de la matinada, una patrulla va reconèixer i identificar dos homes que, presumptament, havien sostret material d’obra d’un edifici en rehabilitació del carrer del Correu.

Els dos individus, en veure la patrulla policial, van realitzar accions evasives, fet que va aixecar les sospites dels agents. En comprovar la zona van observar que hi havia dos embalums amagats, que contenien un trepant, un martell hidràulic, dues radials, un cabàs amb cablejat i altres eines, que suposadament podien pertànyer a alguna obra propera.

Els agents van comprovar com en el mateix carrer s’hi estava realitzant la rehabilitació d’un habitatge i la porta d’accés estava oberta.

Les eines van ser custodiades pels agents fins que es va contactar amb el responsable de l’obra, que va presentar la corresponent denúncia per un delicte de robatori amb força. La Policia Local va facilitar als Mossos d’Esquadra la identificació dels dos presumptes lladres, per tal de procedir a la seva detenció. 

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

GarrafCoopera

La xarxa de camins ramaders i la transhumància: el patrimoni oblidat

Enrique Castro, Carles Lluch, Mike Alentorn

La identificació, recuperació, conservació i protecció jurídica, és una assignatura pendent en el nostre territori

ENQUESTA WEB

El Parlament ha iniciat el tràmit per portar a la Mesa del Congrés dels Diputats la despenalització de l'eutanàsia i l'ajuda al suïcidi.

Ets partidari de la despenalització de l'eutanàsia?


No