Consell Comarcal

Jove Baix Penedès parla de la diversitat sexual amb l'alumnat de secundària

La carpa per la diversitat sexual afronta falsos mites al voltant de l'homosexualitat i el lesbianisme, i tabús sobre el cervell masculí i el femení

Redacció El Vendrell 30-01-2017 20:08 Lectures 2717
Jove Baix Penedès tracta la diversitat sexual als instituts. CC Baix Penedès

Jove Baix Penedès tracta la diversitat sexual als instituts. CC Baix Penedès

Jove Baix Penedès continua la seva tasca d'acostar temes d'interès pels joves de la comarca, i aquests darrers dies ha portat el tema de la diversitat sexuals als instituts. La mecànica és a través d'un joc, que es posa en pràctica als patis dels centres d’ensenyament. Aquest mètode permet als joves reflexionar i debatre sobre aquests aspectes, amb la diversió i el tema com a eix central.

Entre els aspectes tractats, la carpa per la diversitat sexual afronta falsos mites al voltant de l'homosexualitat i el lesbianisme, i tabús sobre el cervell masculí i el femení.

El projecte de les carpes als INS es va crear l’any 2015 i, des de llavors, s’hi han treballat temes com la pressió de grup, la violència, la interculturalitat, l’orientació acadèmica, addicció a les pantalles i la diversitat sexual.

La carpa de diversitat sexual d'aquest gener ha visitat els instituts Coster de la Torre de la Bisbal del Penedès, l'Institut de l’Arboç, l'Institut Camí de Mar de Calafell, l'Institut Ernest Lluch de Cunit i l'Institut La Talaia de Segur de Calafell.

L'any passat Jove Baix Penedès va treballar la importància de valorar l’interior de cada persona, sense tenir en compte l’origen ni la cultura, a través de la carpa multicultural. 

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No