Mig segle d'escola pública

L'escola Ginesta de Vilanova es trasllada al centre d'art La Sala en el seu 50 aniversari

Divendres s'inaugura l'exposició fotogràfica 'Escola Ginesta. 50 anys d'escola pública'

Redacció Vilanova i la Geltrú 14-03-2017 12:55 Lectures 4400
Divendres s'inaugura l'exposició 'Escola Ginesta. 50 anys d'escola pública'. EIX

Divendres s'inaugura l'exposició 'Escola Ginesta. 50 anys d'escola pública'. EIX

Aquest divendres 17 de març, a les 18 h, s'inaugura al Centre d'Art Contemporani LA SALA l'exposició realitzada amb motiu de la celebració del 50è aniversari de la creació de l'Escola Ginesta.

L'escola Ginesta naixia en un moment convuls i en plena dictadura. Fa 50 anys obria les seves portes l'escola pública Arquebisbe Armanyà, posteriorment va anar alternat el nom amb el de Barriada Tacó, i ja a l'any 2000 va passar a anomenar-se com la coneixem ara.

Des de la seva fundació ha estat una escola lluitadora, treballadora i defensora de l'heterogeneïtat, la multiculturalitat i la igualtat d'oportunitats. Un centre i una comunitat educativa amb inquietuds, participant de la recerca i la innovació, i sent pionera en la integració de diferents projectes i avenços.

Ara l'Escola Ginesta vol compartir el material que reflecteix cinquanta anys plens d'anècdotes, treball, esforç i molta il·lusió. La mostra fa un repàs a partir d'objectes, fotografies i documentació d'aquest mig segle d'escola.

L'exposició està organitzada per l'Escola Ginesta i es podrà visitar a la Sala Oberta del Centre d'Art fins al 16 d'abril de 2017.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No