Foc en una nau

Un incendi destrueix parcialment la nau de l'antiga mesquita de Vilanova

L'espai, ocupat il·legalment des de fa alguns mesos, ha patit un incenci aquest dimarts al matí per causes que encara es desconeixen

Redacció Vilanova i la Geltrú 21-03-2017 19:35 Lectures 3480
Un incendi destrueix parcialment la nau de l'antiga mesquita de Vilanova. Policia local de Vilanova

Un incendi destrueix parcialment la nau de l'antiga mesquita de Vilanova. Policia local de Vilanova

Un incendi ha destruït parcialment aquest dimarts al matí la nau de l'antiga mesquita de Vilanova, a la rambla dels Països Catalans. L'espai estava ocupat il·legalment des de fa alguns mesos i el foc ha afectat diverses deixalles acumulades a l'interior de la nau. Els fets han tingut lloc poc abans de les 11 del matí i fins a la nau abandonada, al costat del barri del Tacó i del camp de futbol, s'han desplaçat dues dotacions dels bombers, una de la policia local i una dels mossos.

Segons ha informat la policia local, el foc ha fet ensorrat parcialment el sostre de la nau, però no ha causat danys personals.

Des de fa uns mesos, l'antiga mesquita està ocupada il·legalment i durant les nits de l'hivern els inquilins havien fet fogueres al pati de la nau per combatre el fred.

Un incendi destrueix parcialment la nau de l'antiga mesquita de Vilanova
Festes de Sant Joan

Convivència amb i sense petards

Susana Giménez Buendía

A vegades, és tant apassionant com complex conviure en societat. Hi ha una estreta línia entre el respecte i les llibertats dels individus

ENQUESTA WEB

L'Audiència de Barcelona acaba de denegar a un home l'adopció dels fills de la seva parella nascuts per gestació subrogada. El tribunal recorda que el procediment és il·legal al país. La gestació per subrogació o per substitució, la maternitat subrogada o els ventres de lloguer són un dels temes que més divideixen la societat.

Creus que s'hauria de legalitzar la gestació subrogada al nostre país?


No