BV-2127

Un conductor té un accident amb un ciclista a Vilafranca, es fuga i l'enxampen begut als dos dies

Els Mossos el van aturar a la mateixa carretera on va tenir lloc el sinistre

ACN Vilafranca del Penedès 26-03-2017 16:34 Lectures 3980
Imatge de la bicicleta després de l'accident amb el vehicle que va fugir a Vilafranca del Penedès. Mossos d'Esquadra

Imatge de la bicicleta després de l'accident amb el vehicle que va fugir a Vilafranca del Penedès. Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra han denunciat administrativament un home de 54 anys i veí de Vilobí del Penedès (Alt Penedès), que va fugir després de tenir un accident de trànsit amb un ciclista que va quedar ferit lleu. Tot plegat va passar dilluns 20 de març vora les sis de la tarda a la carretera BV-2127 de Vilafranca del Penedès, quan un vehicle va topar amb el ciclista i va marxa del lloc dels fets. Els agents van poder localitzar el conductor dos dies més tard a la mateixa carretera. Es dona la circumstància que l'home gairebé quadruplicava la taxa d'alcoholèmia permesa, fet pel que també va quedar denunciat per un delicte penal contra la seguretat del trànsit.

Després de rebre l'avís de l'accident al punt quilomètric 4,5 de la carretera BV-2127 al terme municipal de Vilafranca del Penedès, la unitat d'Investigació els Mossos es va posar a treballar per localitzar el conductor, fins que 48 hores més tard de la topada, que va deixar ferit lleu al ciclista, els agents van aturar el conductor que va donar positiu en la prova d'alcoholèmia.

El màxim permès per llei és 0'25 mil·ligrams per litre d'aire expirat, una xifra que el conductor superava amb escreix (0,91 mg/l) fet que suposa un delicte penal contra la seguretat del trànsit.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No