PREOCUPACIÓ

Queixes veïnals a Sant Cugat Sesgarrigues per una onada de robatoris

El govern local s'ha reunit amb els Mossos d’Esquadra per les queixes veïnals en relació als robatoris a domicilis

Redacció Sant Cugat Sesgarrigues 06-04-2017 18:08 Lectures 1386
Queixes veïnals a Sant Cugat Sesgarrigues per una onada de robatoris. Ajt St Cugat Sesgarrigues

Queixes veïnals a Sant Cugat Sesgarrigues per una onada de robatoris. Ajt St Cugat Sesgarrigues

En els darrers mesos s’han donat diversos casos de robatoris en domicilis de Sant Cugat Sesgarrigues, fet que ha portat al veïnat a organitzar-se i a presentar una queixa signada per més de 50 persones a l’Ajuntament en busca de solucions a la inseguretat. En resposta a aquesta sol·licitud, aquest dijous, l'alcaldessa, Montserrat Albet i Noya, el regidor de Seguretat, Cisco de la Cruz Muñoz, i el regidor Raul Casado s'han reunit amb el Cap dels Mossos d’Esquadra de l’Alt Penedès, Ramon Chacón. En la trobada es va manifestar que l’Ajuntament se suma i dóna suport a la queixa dels veïns i veïnes, expressant la seva voluntat  de fer front a la problemàtica, demanant la col·laboració dels Mossos d’Esquadra en les seves tasques de vigilància, i instal·lant càmeres de seguretat en diferents carrers del municipi properament.

Ramon Chacón es va comprometre a prendre les mesures oportunes  per fer front a aquesta situació, i a fer una reunió amb els veïns i veïnes per tractar aquest tema i que intentaran tenir més presència al municipi. Així com també va informar a l’equip de govern que a Sant Cugat Sesgarrigues  aquest any s’han produït un 8% menys de robatoris que l’any anterior, diu que enguany tan sols hi ha hagut tres denúncies d’aquestes característiques sent un dels municipis de la comarca on es donen menys casos de robatoris en habitatges. 

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No