Troballa macabra

El cotxe on han trobat un cos calcinat és propietat d'un guàrdia urbà de Barcelona

Segons informa Catalunya Informació, no consta cap denúncia per robatori del vehicle

Redacció Castellet i la Gornal 05-05-2017 23:04 Lectures 4356

Un agent de la Guàrdia Urbana de Barcelona és el propietari del vehicle calcinat aquest dijous a la tarda al pantà de Foix, on ha aparegut el cadàver calcinat d'una persona. Segons avança Catalunya Informació, la policia ha pogut esbrinar la propietat del vehicle a través del número de bastidor, ja que el vehicle ha quedat totalment cremat i la matrícula no es visible. En la mateixa informació, s'assegura que no consta cap denúncia per robatori del vehicle.

Aquest divendres a la tarda ha estat retirat el cotxe calcinat que ahir dijous va aparèixer amb restes òssies humanes dins el maleter a la pista forestal central del Parc del Foix, molt a prop del pantà de Castellet i la Gornal (Alt Penedès). Gairebé 24 hores després de la troballa, el camí a tocar de la carretera BP-2115 ha quedat reobert i una grua ha traslladat el cotxe a un dipòsit municipal de vehicles, on romandrà sota custòdia judicial, segons ha pogut confirmar l'ACN. S'està a l'espera dels resultats de l'autòpsia per tal d'identificar la víctima.

Els Mossos d'Esquadra han estat custodiant el camí des de les 18 h d'ahir dijous i fins mitja tarda d'aquest divendres, quan la policia científica ha donat per acabada la recollida de proves a la zona. La investigació del cas la condueix el jutjat d'instrucció en funció de guàrdia, que ha decretat el secret d'actuacions. Per ara, es mantenen obertes diverses hipòtesi, si bé es descarta que l'aparició de les restes òssies al cotxe calcinat estigui relacionada amb els crims de bandes delinqüents dominicanes dels darrers mesos a l'àrea de Barcelona.

Ensenyament

Alerta. L'escola no està ensenyant a llegir

Jordi Larregola

Estem aconseguint la farsa perfecta de reduir les estadístiques de fracàs escolar i, alhora, tenir la meitat de la població jove incapacitada per a l'accés autònom a la cultura

ENQUESTA WEB

Amb la mirada posada al 9 de maig, data en què decau l'estat d'alarma, el Govern preveu l'escenari que es pugui aixecar el toc de queda nocturn si les dades actuals es consoliden

El 9 de maig s'aixeca l'estat d'alarma. Creus que és necessari mantenir el toc de queda?


No