Oci nocturn

Sitges impulsa una campanya de conscienciació per a joves dels riscos de barrejar conducció i alcohol

Fundació Abertis organitza una acció de sensibilització la matinada de dissabte sobre les conductes de risc en moments d’oci nocturn

Redacció Sitges 14-06-2017 10:15 Lectures 2113

Sitges comptarà aquest divendres amb una acció de conscienciació per a joves sobre les conductes de risc relacionades amb la conducció i els efectes de l'alcohol i les drogues, consistent en un estand informatiu que s'ubicarà al Passeig de la Ribera davant del carrer de Primer de Maig entre les 24.00 i les 2.30 hores de dissabte.

Aquesta acció arriba de la mà de la Fundació Abertis, que inicia la temporada d'estiu d'accions adreçades als joves per conscienciar-los sobre la importància de la seguretat vial i les conductes responsables al volant, especialment durant el temps d'oci nocturn, quan s'incrementen els riscos, i en el marc del programa de sensibilització ‘Te queda una vida’ que desenvolupa l’entitat en els darrers anys.

Persones afectades per lesió medul·lar a conseqüència d'un accident de trànsit de l'Institut Guttmann i voluntaris de Creu Roja s’oferiran als joves per compartir amb ells les seves experiències. L'actuació compta també amb el suport de l'Ajuntament de Sitges.

El regidor de Joventut, Eduard Terrado, ha volgut "encoratjar als joves a visitar l'estand de la Fundació Abertis la matinada de dissabte per prendre consciència dels riscos ben reals als que s'hi exposen quan es barreja conducció i alcohol, principalment". Terrado ha afegit que "en la mida que les conductes responsables ens hi acompanyin es podrà gaudir més i millor de l'oferta d'oci".

El director de l'Institut Guttmann, Josep María Ramírez, destaca la sensibilitat d'Abertis amb les persones que han patit una lesió medul·lar per accident de trànsit, oferint-los l'oportunitat de treballar per a conscienciar els joves sobre els riscos de la conducció imprudent.

Per la seva banda, el director de la Fundació Abertis, Sergi Loughney, recorda el compromís d'Abertis amb la seguretat vial acompanyant el conductor durant tota la seva vida.

Carrer del Pecat

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

GarrafCoopera

La xarxa de camins ramaders i la transhumància: el patrimoni oblidat

Enrique Castro, Carles Lluch, Mike Alentorn

La identificació, recuperació, conservació i protecció jurídica, és una assignatura pendent en el nostre territori

ENQUESTA WEB

El Parlament ha iniciat el tràmit per portar a la Mesa del Congrés dels Diputats la despenalització de l'eutanàsia i l'ajuda al suïcidi.

Ets partidari de la despenalització de l'eutanàsia?


No