Balanç de la policia

Dues persones ferides, una per arma blanca, en baralles durant la nit de Sant Joan a Vilanova

Una persona ha estat evaquada a un centre hospitalari després de patir cremades a la cara en esclatar-li un coet

Redacció Vilanova i la Geltrú 24-06-2017 20:28 Lectures 5461
Dispostiu de seguretat a Vilanova durant la revetlla de Sant Joan. Ajuntament de Vilanova

Dispostiu de seguretat a Vilanova durant la revetlla de Sant Joan. Ajuntament de Vilanova

La revetlla ha trascorregut a VIlanova i la Geltrú tranquil·lament i sense incidents destacables. Totes les revetlles programades han transcorregut amb normalitat i han finalitzat a l’hora prevista. Els incidents més destacables al llarg de la nit han estat petits incendis de matolls i contenidors. El dispositiu de neteja de platges s’ha posat en marxa a les 6 del matí i han deixat llestes les platges pel bany a les 8 del matí.

Dues persones han resultat ferides en baralles durant la celebració de la nit de Sant Joan a Vilanova i una altra persona ha estat evaquada a un centre hospitalari després de patir ferides a la cara en esclatar-li un coet. Segons ha informat una testimoni dels fets, el petard, que havia llençat una altra persona, va impactar contra el ferit abans de tocar a terra causant-li un tall a la cara que va requerir de diversos punts de sutura. Són els fets més destacables de la revetlla a la capital del Garraf. El dispositiu policial va començar a les 21 hores i no ha calgut tallar el trànsit de vehicles per la façana marítima en cap moment de la nit, però si fer tasques d’ordenació de l’aparcament de vehicles a la platja del Far.

En relació amb el foc, la policia local ha col·laborat amb els Bombers en 5 incendis de matolls i altres 5 incendis de contenidors i s’ha fet un control de fogueres a les platges, fent-ne apagar 13. Una persona ha estat evaquada a un centre hospitalari després de patir cremades a la cara en esclatar-li un coet, que ell mateix havia tirat.

La Policia Local ha intervingut en dos accidents de trànsit aquesta nit, un amb ferides lleus i l’altre amb només danys materials, i ha fet dues intervencions per baralles o agressions. Una de les persones ferides ha rebut diversos talls a les mans i a l'esquena amb arma blanca durant una baralla. L’autor ha estat identificat i s'ha fet càrrec de les diligències els Mossos d'Esquadra. En l’altre servei, una noia ha rebut un cop de puny a la boca d’un individu que li exigia drogues.

Segons les dades de la policia, només hi ha constància de 2 robatoris, un per un atracament a un jove amb una navalla i el segon d’un robatori d’un mòbil al descuit.

A les 5 de la matinada els responsables dels xiringuitos han tancat els seus negocis i a les 6 de la matinada la Policia Local ha col·laborat en el desallotjament de les platges i així s’ha facilitat la neteja. Les platges i la zona del passeig han quedat netes i a punt al voltant de les 8 del matí, gràcies al dispositiu especial, amb 58 persones treballant.

La Policia Local ha fet aquesta nit un total de 18 controls d’alcoholèmia i drogues, amb resultat de 3 positius amb diligències penals, 3 positius amb denúncia administrativa i 1 conductor que no disposava de permís de Conduir.

El dispositiu sanitari ha informat que només han atès 12 persones, de les quals, cap era menor i d’aquestes només una, la persona que ha patit cremades per un coet, s’ha hagut de traslladar a l’hospital i la resta han estat lleus.

Durant el dispostiu especial, dos agents han patit lesions lleus, un s’ha fet mal al canell en aixecar un contenidor i l’altre s’ha fet una rascada al braç en caure de la moto en una persecució.

A les 9 del matí s’ha donat per tancat el dispositiu de la revetlla.

Dispostiu de seguretat a Vilanova durant la revetlla de Sant Joan Dispostiu de seguretat a Vilanova durant la revetlla de Sant Joan Dispostiu de seguretat a Vilanova durant la revetlla de Sant Joan
Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No