Orgull LGBTI

Sant Martí Sarroca pinta dos passos de vianants amb la bandera de l'orgull LGBTI

La mesura coincideix amb la celebració mundial del Dia de l'Orgull Lesbià, Gai, Transsexual, bisexual i Intersexual

Redacció Sant Martí Sarroca 28-06-2017 16:28 Lectures 4460
Sant Martí Sarroca pinta dos passos de vianants amb la bandera de l'orgull LGBTI. Ajt Sant Martí Sarroca

Sant Martí Sarroca pinta dos passos de vianants amb la bandera de l'orgull LGBTI. Ajt Sant Martí Sarroca

En el marc del 28 de juny, Dia per l’alliberament de les persones LGTBI, l'Ajuntament de Sant Martí Sarroca ha pintant dos passos de vianants del municipi amb els colors de la bandera de l'arc de Sant Martí, per reivindicar els drets i llibertats de les persones lesbianes, gais, trans, bisexuals i intersexuals.

L’objectiu de la iniciativa és “tenir present cada dia els drets que es reivindiquen el 28 de juny”, tal com ha explicat l’alcalde, Antoni Ventura. Els dos passos de vianants pintats amb la bandera LGTBI es troben al carrer de La Font i davant l’escola del municipi, al carrer Verge de Montserrat.

Properament, alumnes de l’escola d’art Arsenal de Vilafranca del Penedès escriuran les paraules respecte, igualtat i diversitat en els dos passos de vianants pintats.

Sant Martí Sarroca pinta dos passos de vianants amb la bandera de l'orgull LGBTI
Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No