Accident de trànsit

Detingut el conductor que va provocar l'accident mortal a Castellet i la Gornal quan conduïa drogat

L’arrestat conduïa temeràriament per la BV-2115 quan va perdre el control del seu vehicle i va atropellar dos motoristes, pare i fill

L’arrestat va sotmetre’s a una prova mèdica que va determinar que havia consumit cocaïna

Redacció Castellet i la Gornal 21-07-2017 12:42 Lectures 13718

Els Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Metropolitana Sud han detingut el conductor d’un vehicle que va provocar un accident mortal d’un motorista que va tenir lloc ahir a la tarda a Castellet i la Gornal. Se’l relaciona amb diversos delictes relacionats amb la seguretat viària: conducció temerària, conduir sota els efectes d’estupefaents, homicidi imprudent, lesions imprudents, i danys.

Pels volts de les 11:30 hores, a la BV-2115,  punt quilomètric 7, en el seu pas per Castellet i la Gornal, es va produir un accident entre un vehicle i una moto amb dos ocupants, un dels quals va resultar mort. Les indagacions policials van determinar que el conductor del vehicle conduïa sota els efectes de les drogues i amb excés de velocitat. A conseqüència de la conducció temerària, va perdre el control del cotxe envaint el sentit contrari de la circulació i va impactar contra dos motoristes que circulaven en sentit contrari provocant la mort d’un d’ell i ferides greus a la cama a l’altre.

Els agents van traslladar el conductor del vehicle a l’hospital per tal de sotmetre’l a una prova per detectar si havia consumit alcohol i/o drogues. Atès que el resultat de les proves va resultar positiu en consum de cocaïna, els mossos van detenir-lo per diversos delictes de seguretat viària amb resultat de mort, lesions greus i danys.

L’home, de 26 anys, nacionalitat marroquina, es troba detingut en aquest moment passarà a disposició judicial en les properes hores.

Democràcia

Educació per a la resistència

Jordi Larregola

És lícit ensenyar uns valors si després hauran de descobrir que són inútils?

ENQUESTA WEB

Les obres més importants realitzades per la Demarcació de Costes de l'estat han convertit l'esplanada on hi aparcaven els vehicles en un sistema dunar que evitarà l'erosió natural i que ha permès convertir aquesta platja semiurbana en una platja natural.

Com valores la naturalització de la platja del Far de Vilanova?

Molt bé
Malament
M'és indiferent