Baralla al carrer

Un jove de 28 anys rep un fort cop de puny al cap quan intentava aturar una agressió a Vilanova

Quatre joves estaven apallissant un altre individu als voltants del camp de futbol durant una festa

Redacció Vilanova i la Geltrú 02-08-2017 9:21 Lectures 4172
Rambla Sant Jordi, entorn del cap de futbol. Google Street View

Rambla Sant Jordi, entorn del cap de futbol. Google Street View

El personal de seguretat de la festa que se celebrava a la rambla de Sant Jordi, als voltants del camp de futbol dissabte de matinada, va requerir la Policia Local en detectar la presència de quatre joves que estaven provocant aldarulls. Un cop identificats, els agents van constatar que un d'aquests joves de 22 anys era el presumpte autor d'una agressió. La víctima, de 28 anys, havia rebut un fort cop al cap quan intentava evitar que els quatre individus seguissin agredint, sense motiu aparent, un noi que també era a la festa. L'autor va ser denunciar per un delicte de lesions i la víctima va ser traslladada a l'Hospital de Sant Camil per rebre atenció mèdica.

Festes de Sant Joan

Convivència amb i sense petards

Susana Giménez Buendía

A vegades, és tant apassionant com complex conviure en societat. Hi ha una estreta línia entre el respecte i les llibertats dels individus

ENQUESTA WEB

Les obres més importants realitzades per la Demarcació de Costes de l'estat han convertit l'esplanada on hi aparcaven els vehicles en un sistema dunar que evitarà l'erosió natural i que ha permès convertir aquesta platja semiurbana en una platja natural.

Com valores la naturalització de la platja del Far de Vilanova?

Molt bé
Malament
M'és indiferent