Policia local de Vilanova

Ensurt al centre de Vilanova aquest dissabte per una explosió a l'hostal Can Gatell

L'incident ha mobilitzat els TEDAX dels Mossos d'Esquadra, però l'establiment ja ha recuperat la normalitat

Redacció Vilanova i la Geltrú 26-08-2017 22:28 Lectures 7633
Ensurt al centre de Vilanova aquest dissabte per una explosió a l'hostal Can Gatell. Policia local de Vilanova

Ensurt al centre de Vilanova aquest dissabte per una explosió a l'hostal Can Gatell. Policia local de Vilanova

Una explosió a l'hostal Can Gatell ha provocat un gran ensurt al centre de Vilanova i la Geltrú aquest dissabte a la tarda. Segons ha informat la policia local de Vilanova, l'explosió ha estat a causa d'una acumulació de gasos en una de les plantes de l'establiment hoteler. La deflagració ha provocat important danys materials, però no hi ha hagut ferits de consideració.

Fins a l'hostal s'han desplaçat els efectius dels TEDAX dels Mossos d'Esquadra per comprovar els efectes i les causes de l'explosió. A aquestes hores, l'establiment ja ha recuperat la normalitat, segons ha informat la policia local.

Ensurt al centre de Vilanova aquest dissabte per una explosió a l'hostal Can Gatell Ensurt al centre de Vilanova aquest dissabte per una explosió a l'hostal Can Gatell Ensurt al centre de Vilanova aquest dissabte per una explosió a l'hostal Can Gatell
Festes de Sant Joan

Convivència amb i sense petards

Susana Giménez Buendía

A vegades, és tant apassionant com complex conviure en societat. Hi ha una estreta línia entre el respecte i les llibertats dels individus

ENQUESTA WEB

Les obres més importants realitzades per la Demarcació de Costes de l'estat han convertit l'esplanada on hi aparcaven els vehicles en un sistema dunar que evitarà l'erosió natural i que ha permès convertir aquesta platja semiurbana en una platja natural.

Com valores la naturalització de la platja del Far de Vilanova?

Molt bé
Malament
M'és indiferent