Delinqüència Urbana

Detinguts dos traficants durant les festes de Santa Tecla a Sitges amb 54 grams de cocaïna

El primer detingut, amb 14 grams de cocaïna, va donar instruccions per telèfon des de comissaria perquè el segon detingut es desfés de la resta de la droga

Redacció Sitges 28-09-2017 10:32 Lectures 4102
Detinguts dos traficants durant les festes de Santa Tecla a Sitges amb 54 grams de cocaïna. Mossos d'Esquadra

Detinguts dos traficants durant les festes de Santa Tecla a Sitges amb 54 grams de cocaïna. Mossos d'Esquadra

Els Mossos d’Esquadra del Grup de Delinqüència Urbana de la comissaria de Vilanova i la Geltrú van detenir a Sitges, el diumenge 24 de setembre, dos homes, de nacionalitat espanyola i dominicana, de 33 i 36 anys i veïns del municipi, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública, concretament tràfic de drogues.

Els fets van succeir el mateix dia, cap a la 1.00 hores, quan els agents es trobaven realitzant un servei de paisà a la zona lúdica del municipi de Sitges, durant les festes de Santa Tecla 2017. Els agents van observar dues persones parlant i com un d’ells oferia presumptament cocaïna a l’altre, però en detectar la presència policial va marxar del lloc a peu.

Els agents el van seguir discretament, el van aturar en un carrer proper i es van acreditar com a policies. Així mateix el van identificar i el van escorcollar. L’home, amb un antecedent anterior, va treure de la butxaca del pantaló quatre embolcalls i de les seves parts íntimes una bossa de plàstic, que contenia 10 embolcalls més d’una substància blanquinosa, presumptament cocaïna, amb un pes aproximat d’un gram cada embolcall i un valor al mercat negre d’uns 700 euros. A més a més, tenia un total de 640 euros en efectiu.

Davant les evidències, els agents el van detenir com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública i el van traslladar a comissaria. El detingut va esgrimir una excusa d’urgència per acollir-se al seu dret de realitzar una trucada telefònica i durant la conversa telefònica amb el seu amic va aprofitar per donar-li instruccions encobertes perquè es desfés o ocultés droga, efectes o instruments relacionats amb el delicte inicial.

Els mossos van realitzar les accions policials necessàries per localitzar l’home amb qui el detingut havia parlat per telèfon tot just quan baixava del domicili de l’arrestat.  Quan el van escorcollar,  van localitzar un embolcall de plàstic de color blanc, de la mida aproximada d’una pilota de tenis, i un altre embolcall de plàstic, aquest més petit, presumptament amb cocaïna, amagades a l’interior dels pantalons, amb un pes superior als 40 grams.
Davant dels fets, els agents el van detenir com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública, concretament tràfic de drogues.

Els dos arrestats van passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Detinguts dos traficants durant les festes de Santa Tecla a Sitges amb 54 grams de cocaïna Detinguts dos traficants durant les festes de Santa Tecla a Sitges amb 54 grams de cocaïna
Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No