Diada Patronal de la Policia Local

La policia local de Vilafranca destaca l'augment de la col·laboració ciutadana en la seva diada patronal

Pere Regull: 'És vital en un moment com l'actual mantenir la unitat del cos policial'

Redacció Vilafranca del Penedès 23-10-2017 15:28 Lectures 2662
La policia local de Vilafranca destaca l'augment de la col·laboració ciutadana en la seva diada patronal. Ajuntament de Vilafranca

La policia local de Vilafranca destaca l'augment de la col·laboració ciutadana en la seva diada patronal. Ajuntament de Vilafranca

La setmana passada es va celebrar l’acte de la Diada Patronal de la Policia Local de Vilafranca que va incloure un acte d'agraïment a la tasca dels agents dels diferents cossos policials. La Diada va acollir el reconeixement als agents veterans i jubilats, la creu al mèrit policial al distintiu blau (més de 25 anys de servei); el reconeixement a les col·laboracions destacades amb diploma de felicitació, enguany al servei de Cultura de l'Ajuntament de Vilafranca; el reconeixement institucional a l'execució de serveis importants prestats a la comunitat, per part del cos de policia local i d'altres cossos policials, i la medalla de bronze al mèrit policial.

Els parlaments que van obrir l'acte van anar a càrrec d'Albert Romero, cap de la Policia Local de Vilafranca, del regidor de Seguretat Ciutadana, Joan M. Montfort, i de l'Alcalde de la ciutat, Pere Regull.

El cap de la Policia Local, Albert Romero, va destacar la importància de la celebració d'aquesta Diada amb l'objectiu d'unir encara més el cos policial. Per a Romero, "aquest any hi ha dues medalles que tenen un significat especial, ja que estan atorgades per haver salvat la vida a una persona que va patir una aturada cardiorespiratòria". El cap de la policia va insistir en destacar també "l'augment de la iniciativa ciutadana a l’hora d'ajudar a combatre l'incivisme, així com el nostre servei al carrer i a la formació en les escoles i instituts".

Per la seva banda, el regidor de Seguretat Ciutadana, Joan Manel Montfort, va tenir un "agraïment especial als ciutadans anònims que volen ajudar a lluitar sobretot contra l'incivisme". Montfort va destacar "el constant esforç que es fa des de l'Ajuntament per tal de tenir un cos policial cada dia millor".

Finalment, l'Alcalde de Vilafranca, Pere Regull, va destacar "la unitat del cos policial. És vital en un moment com l'actual mantenir aquesta unitat. És un cos que ha de fer complir la norma en un moment de certa crispació. Han de saber combinar l'amabilitat d'un cos que presta servei d'atenció ciutadana, amb la duresa d'aplicar la norma. I el cos de la policia local de Vilafranca ho està fent, i ho fa de manera excel·lent". L'Alcalde va destacar la tasca de la Policia Local i els va encoratjar a continuar amb la mateixa línia d'acció i atenció.

La Diada Patronal de la Policia Local va comptar amb la participació de l'Associació de Teatre Gran de Vilafranca i de la Coral del Centre Excursionista del Penedès.

La policia local de Vilafranca destaca l'augment de la col·laboració ciutadana en la seva diada patronal
Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No