Congelats a la comissaria

El sindicat USPAC denuncia que els mossos de Vilafranca "moren de fred" a la prefectura

Diuen que el sistema de climatització no funciona bé i que els agents 'es congelen a passadissos i vestidors'

Redacció Vilafranca del Penedès 06-12-2017 12:16 Lectures 2643
El sindicat USPAC denuncia que els mossos de Vilafranca

El sindicat USPAC denuncia que els mossos de Vilafranca "moren de fred" a la prefectura. USPAC

El sindicat USPAC ha denunciat a través d'un comunicat que els mossos de Vilafranca "moren de fred" a la prefectura penedesenca. Diuen que "el sistema de climatització no funciona adequadament" i que això passa des que va obrir la comissaria: "encara no tenim una solució, és vergonyós. A l’hivern, el sistema de climatització desprèn aire fred i a l’estiu aire calent".

Des del sindicat han fet mesures de temperatura durant una jornada laboral: 'hem mesurat a l'entrada del servei a les 06:00h i durant la nit), amb un termòmetre simple. El passadís de la zona de trànsit té una temperatura de 12ºC. El vestidor de dones no arriba a 9ºC i el d’homes a 13ºC. La zona de custòdia encara és pitjor, ja que no arriba a 7ºC. La gent que treballa a l'oficina s’ha comprat a títol personal calefactors i estufes per poder treballar", alerta USPAC.

En aquest sentit, des del sindicat exigeixen a la direcció de la policia catalana que "arregli el problema de la climatització, el qual és endèmic. La climatització es passa més de 2/3 parts de l’any funcionant malament. A l’hivern surt aire fred i a l’estiu calent. La reparen, però no hi ha tres dies seguits que funcioni bé. És una vergonya"

USPAC considera que la instal·lació del sistema no està ben feta: "S’hauria d’inspeccionar tota la instal·lació i canviar i modificar totes les deficiències de muntatge". A tall d’exemple, l'USPAC diu que "un mateix conducte que hauria de ser continu, aquest es troba seccionat en 2 trossos, amb una secció de dos pams, per la qual es perd tot l’aire. Imaginem-nos com està la resta de la instal·lació".

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

Democràcia

Educació per a la resistència

Jordi Larregola

És lícit ensenyar uns valors si després hauran de descobrir que són inútils?

ENQUESTA WEB

El Parlament ha iniciat el tràmit per portar a la Mesa del Congrés dels Diputats la despenalització de l'eutanàsia i l'ajuda al suïcidi.

Ets partidari de la despenalització de l'eutanàsia?


No