Congelats a la comissaria

El sindicat USPAC denuncia que els mossos de Vilafranca "moren de fred" a la prefectura

Diuen que el sistema de climatització no funciona bé i que els agents 'es congelen a passadissos i vestidors'

Redacció Vilafranca del Penedès 06-12-2017 12:16 Lectures 2864
El sindicat USPAC denuncia que els mossos de Vilafranca

El sindicat USPAC denuncia que els mossos de Vilafranca "moren de fred" a la prefectura. USPAC

El sindicat USPAC ha denunciat a través d'un comunicat que els mossos de Vilafranca "moren de fred" a la prefectura penedesenca. Diuen que "el sistema de climatització no funciona adequadament" i que això passa des que va obrir la comissaria: "encara no tenim una solució, és vergonyós. A l’hivern, el sistema de climatització desprèn aire fred i a l’estiu aire calent".

Des del sindicat han fet mesures de temperatura durant una jornada laboral: 'hem mesurat a l'entrada del servei a les 06:00h i durant la nit), amb un termòmetre simple. El passadís de la zona de trànsit té una temperatura de 12ºC. El vestidor de dones no arriba a 9ºC i el d’homes a 13ºC. La zona de custòdia encara és pitjor, ja que no arriba a 7ºC. La gent que treballa a l'oficina s’ha comprat a títol personal calefactors i estufes per poder treballar", alerta USPAC.

En aquest sentit, des del sindicat exigeixen a la direcció de la policia catalana que "arregli el problema de la climatització, el qual és endèmic. La climatització es passa més de 2/3 parts de l’any funcionant malament. A l’hivern surt aire fred i a l’estiu calent. La reparen, però no hi ha tres dies seguits que funcioni bé. És una vergonya"

USPAC considera que la instal·lació del sistema no està ben feta: "S’hauria d’inspeccionar tota la instal·lació i canviar i modificar totes les deficiències de muntatge". A tall d’exemple, l'USPAC diu que "un mateix conducte que hauria de ser continu, aquest es troba seccionat en 2 trossos, amb una secció de dos pams, per la qual es perd tot l’aire. Imaginem-nos com està la resta de la instal·lació".

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

Democràcia

Educació per a la resistència

Jordi Larregola

És lícit ensenyar uns valors si després hauran de descobrir que són inútils?

ENQUESTA WEB

Una trentena de poblacions catalanes ja controlen la població de coloms amb pinso anticonceptiu. En un període de quatre anys es redueix fins a un 70% la plaga d'aquestes aus

Creus que el teu municipi té un problema amb la sobrepoblació de coloms?


No