La Ballaruga

El Vendrell posa en marxa un projecte d’acollida de famílies immigrades nouvingudes als centres educatius

L’objectiu és garantir la sociabilització, participació i normalització a la comunitat educativa i al seu entorn d’aquestes famílies amb l’ajuda d’un mentor

Redacció El Vendrell 06-12-2017 20:28 Lectures 452
El Vendrell posa en marxa un projecte d’acollida de famílies immigrades nouvingudes als centres educatius. Ajuntament del Vendrell

El Vendrell posa en marxa un projecte d’acollida de famílies immigrades nouvingudes als centres educatius. Ajuntament del Vendrell

La Ballaruga, entitat formada per les AMPA dels centres educatius del Vendrell, ha aconseguit una subvenció de la Generalitat per posar en marxa un projecte d’acollida de famílies immigrades nouvingudes als centres educatius.

L’objectiu és garantir la sociabilització, participació i normalització a la comunitat educativa i al seu entorn d’aquestes famílies amb l’ajuda d’un mentor.

En aquest sentit, s’estan fent sessions informatives per tal de trobar persones que, de forma voluntària, vulguin ser mentores per ajudar aquestes famílies en la seva integració al Vendrell. Les persones interessades es poden adreçar a La Ballaruga (Hotel d’Entitats, c/ Camí Reial, 17, tel. 977 66 40 02).

El regidor d’Educació, Kenneth Martínez, ha destacat que “l’escola és un vehicle important d’arrelament, ja que facilita que la família nouvinguda entri en contacte amb altres famílies, que conegui les tradicions del municipi i les activitats que s’hi fan,  que, en definitiva, s’integrin a la societat d’acollida i que, tot plegat, es tradueixi en uns bons resultats acadèmics dels seus fills”. 

El projecte es desenvoluparà amb la implicació dels centres educatius, les AMPA, les dinamitzadores i els mentors.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

Democràcia

Educació per a la resistència

Jordi Larregola

És lícit ensenyar uns valors si després hauran de descobrir que són inútils?

ENQUESTA WEB

El Parlament ha iniciat el tràmit per portar a la Mesa del Congrés dels Diputats la despenalització de l'eutanàsia i l'ajuda al suïcidi.

Ets partidari de la despenalització de l'eutanàsia?


No