Homofòbia

Dos joves de Sitges denuncien una agressió per anar agafats de la mà i portar un llaç groc

Un d'ells va haver d'anar a Urgències per una lesió al braç i una dent trencada

ACN Sitges 12-03-2018 16:03 Lectures 1323
Dos joves de Sitges denuncien una agressió per anar agafats de la mà i portar un llaç groc. TV3

Dos joves de Sitges denuncien una agressió per anar agafats de la mà i portar un llaç groc. TV3

Dos joves de Sitges han denunciat que aquest dissabte al vespre van ser víctimes d'una agressió mentre caminaven pel carrer a Barcelona perquè anaven agafats de la mà i un d'ells portava un llaç groc. A través de Twitter, un d'ells va relatar que van agredir el seu company per portar un llaç groc, i que van causar-li una lesió al braç i li van trencar una dent. En declaracions a TV3, els joves de Sitges han explicat que un grup d'unes deu persones va atacar-los prop de la plaça del Fort Pienc (L'Eixample) amb insults homòfobs, i també van dir-los comentaris ofensius contra els llaços grocs o una samarreta independentista que portava un d'ells. Un dels nois narra que va ser colpejat amb una ampolla de vidre i que va haver d'anar a Urgències, on hauria rebut l'alta aquesta matinada. Els dos joves han informat que aquest diumenge al matí han presentat una denúncia als Mossos d'Esquadra.

En declaracions al 'Telenotícies Migdia' de TV3, els dos joves han explicat que un grup d'entre vuit i deu persones va increpar-los prop de la plaça del Fort Pienc (L'Eixample) amb insults homòfobs i comentaris ofensius contra els llaços grocs o una samarreta independentista que portava un d'ells. Un dels joves ha relatat que va caure a terra i va ser colpejat amb una ampolla de vidre, que li va trencar una dent i el va ferir al braç. L'altre ha explicat que va rebre cops al cap i a l'esquena. Aquest migdia han presentat una denúncia contra els agressors.

Les JERC de Sitges condemnen l'agressió

Les JERC (Joventuts d'Esquerra Republicana) de Sitges han condemnat aquest dilluns l'agressió que el cap de setmana van rebre dos veïns del municipi quan eren a la plaça Fort Pienc de la ciutat de Barcelona per dur llaços grocs i anar agafats de la mà, segons han denunciat ells mateixos als Mossos d'Esquadra. La formació republicana lamenta que dissabte a la nit els joves fossin insultats per un grup d'entre 8 i 10 persones que van cridar-los 'maricones de mierda' o 'Puigdemont a prisión. Deberíais estar en Estremera con ellos', tal com han relatat les víctimes, que tenen una relació sentimental. En un comunicat, les JERC de Sitges han ratificat el compromís "en la lluita contra la LGTBIfòbia", reclamant una "República lliure de violència i discriminació per raons ideològiques o d'orientació sexual". "No ens amaguem!", conclouen.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Una sentència dóna suport a una escola bressol que va denegar la matrícula a un nen no vacunat. El jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha conclòs que els pares del menor obliden els drets dels altres, i pretenen imposar una opció minoritària -la de no vacunar-, per sobre del dret a la salut de la resta d'infants i les seves famílies

Què et sembla que una escola bressol pugui denegar la matrícula a un nen no vacunat?


Malament