Escola Llebetx

Alerta per la desaparició d'un menor de Vilanova, que va aparéixer tres hores més tard a Martorell

La mare del menor es va desplaçar fins aquesta localitat per recollir el seu fill, que estava en perfecte estat

Redacció Vilanova i la Geltrú 14-03-2018 10:06 Lectures 2646
Recomanacions davant de les desaparicions a les xarxes. EIX

Recomanacions davant de les desaparicions a les xarxes. EIX

Divendres al matí es van disparar totes les alertes a Vilanva després que a les 10.29 hores l'agent de barri de la Policia Local encarregat de la protecció de l'alumnat durant les entrades i sortides de l'escola Llebetx va ser requerit per la mare d'un alumne de l'escola, després que aquesta li comuniqués que el nen no havia arribat al centre.

De manera immediata la Policia Local va activar el dispositiu de recerca del menor d'11 anys, que va ser vist per un treballador de l'empresa de jardineria municipal, en direcció contrari a l'escola. La informació del menor va ser posada en coneixement de Mossos d'Esquadra, Bombers, Guàrdia Civil i Policia Nacional, així com a les diferents prefectures de la Policia Local de la comarca del Garraf, per tal d'ampliar l'àrea de recerca.

Cap a les 12 del migdia els Mossos d'Esquadra van localitzar el menor a Martorell, on hauria arribat en tren. La mare del menor es va desplaçar fins aquesta localitat per recollir el seu fill, que estava en perfecte estat.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Després de la inhabilitació de president Quim Torra i el rebuig del ple als pressupostos del Parlament, es pot donar per esgotada la legislatura?

Creu que s'haurien de convocar ja les eleccions al Parlament de Catalunya?


No