Manifestació

Unes 300 persones encerclen els jutjats de Vilanova i la Geltrú per exigir l'alliberament dels polítics

Persones de totes les edats han participat en la protesta en la que s'ha fet una crida a la vaga general

ACN/ Gemma Aleman Vilanova i la Geltrú 25-03-2018 10:08 Lectures 2617
Unes 300 persones encerclen els jutjats de Vilanova i la Geltrú per exigir l'alliberament dels polítics. ACN

Unes 300 persones encerclen els jutjats de Vilanova i la Geltrú per exigir l'alliberament dels polítics. ACN

Prop de 300 persones s'han concentrat a les portes dels jutjats de Vilanova i la Geltrú per exigir l'alliberament dels polítics empresonats. Amb pancartes i crits a favor de la democràcia, els assistents han fet una cadena humana que ha acabat rodejant l'edifici. "Demanem a la gent a seguir al carrer", ha explicat a l'ACN Enric Garriga, membre del CDR de Vilanova, tor reivindicant la necessitat de "generar unitat". "El pols al carrer no pot abaixar i l'Estat espanyol ha de saber que no pot fer el que vulgui amb nosaltres ni amb els nostres representants polítics". Prèviament a l'acció, els organitzadors han llegit un manifest en el qual s'ha fet una crida a la convocatòria d'una "vaga general".

La protesta s'ha resolt sense incidències davant d'uns jutjats que han estat custodiats en tot moment pels agents dels Mossos d'Esquadra. Persones de totes les edats han participat en la protesta amb lemes com "els carrers seran sempre nostres" o "llibertat presos polítics". La protesta també ha acabat sent secundada per alguns conductors que, amb els seus clàxons, amb volgut mostrar el seu suport.

L'acte ha acabat amb les prop de 300 persones concentrades a les portes dels jutjats, novament, cantant l'Himne dels Segadors.

Unes 300 persones encerclen els jutjats de Vilanova i la Geltrú per exigir l'alliberament dels polítics Unes 300 persones encerclen els jutjats de Vilanova i la Geltrú per exigir l'alliberament dels polítics Unes 300 persones encerclen els jutjats de Vilanova i la Geltrú per exigir l'alliberament dels polítics Unes 300 persones encerclen els jutjats de Vilanova i la Geltrú per exigir l'alliberament dels polítics
Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres