Accident de trànsit

Un mort i una ferida crítica en un accident de moto a la C-32 a Sant Pere de Ribes

L'afectada de gravetat és una dona de 49 anys que ha estat evacuada a l'Hospital de Bellvitge

ACN Sant Pere de Ribes 31-03-2018 18:47 Lectures 6035
Un mort i una ferida crítica en un accident de moto a la C-32 a Sant Pere de Ribes. Google Maps

Un mort i una ferida crítica en un accident de moto a la C-32 a Sant Pere de Ribes. Google Maps

Un home de 59 anys ha mort i una dona de 49 anys ha resultat ferida crítica en accidentar-se amb la moto a la C-32 a Sant Pere de Ribes. L'avís de l'accident s'ha rebut a les 14.01 hores al quilòmetre 26 d'aquesta via en sentit Barcelona. Fins al lloc s'han desplaçat tres ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que no han pogut fer res per salvar la vida del motorista, un home de 59 anys que ha sortit de la via per causes que es desconeixen. L'altra persona que anava a la motocicleta és una dona de 49 anys que ha resultat ferida crítica i ha estat evacuada a l'Hospital de Bellvitge. Fins al lloc també s'han desplaçat sis patrulles dels Mossos d'Esquadra.

Festes de Sant Joan

Convivència amb i sense petards

Susana Giménez Buendía

A vegades, és tant apassionant com complex conviure en societat. Hi ha una estreta línia entre el respecte i les llibertats dels individus

ENQUESTA WEB

L'Audiència de Barcelona acaba de denegar a un home l'adopció dels fills de la seva parella nascuts per gestació subrogada. El tribunal recorda que el procediment és il·legal al país. La gestació per subrogació o per substitució, la maternitat subrogada o els ventres de lloguer són un dels temes que més divideixen la societat.

Creus que s'hauria de legalitzar la gestació subrogada al nostre país?


No