Plaça Eduard Maristany

Detinguda a Vilanova després d'intentar atropellar els vigilants de La Nau del Ferrocarril

La dona de 31 anys està acusada d'un delicte contra la seguretat viària, conducció temerària, negativa a sotmetre's a la prova d'alcoholèmia i atemptat contra els agents de l'autoritat

Redacció Vilanova i la Geltrú 02-05-2018 17:25 Lectures 2425
Imatge d'arxiu de la policia local de Vilanova. Policia local de Vilanova

Imatge d'arxiu de la policia local de Vilanova. Policia local de Vilanova

La policia local de Vilanova va detenir la matinada de dissabte a diumenge una dona de 31 anys que va causar diversos aldarulls a les portes d'una festa que se celebrava a la Nau del Ferrocarril. A les 03.09 hores, la Policia Local va detenir la conductora d'un vehicle com a presumpta autora d'un delicte contra la seguretat viària, conducció temerària, negativa a sotmetre's a la prova d'alcoholèmia i atemptat contra els agents de l'autoritat.

La detenció es va produir després de protagonitzar un incident a la plaça d'Eduard Maristany durant el qual, segons testimonis presencials, va pujar el seu vehicle damunt la vorera amb la presumpta intenció d'atropellar els vigilants de la nau dels tallers de Renfe on s'estava celebrant una festa. El vehicle de la conductora va ser retirat per la grua i la dona va ser posada a disposició judicial.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres