Accident de trànsit

Ensurt als Colls per la caiguda d'un turisme a les vies del tren

S'ha tallat la circulació ferroviària entre Vilanova i Sitges per a la retirada del vehicle

Redacció Vilanova i la Geltrú 12-05-2018 22:50 Lectures 6979
Ensurt als Colls per la caiguda d'un turisme a les vies del tren. Policia local de Vilanova

Ensurt als Colls per la caiguda d'un turisme a les vies del tren. Policia local de Vilanova

La circulació ferroviària entre Vilanova i Sitges s'ha vist afectada aquest vespre durant prop de dues hores per un incident que ha mobilitzat policia local, bombers i efectius d'Adif. Segons informa la policia local de Vilanova, un turisme s'ha precipitat de forma accidental a les vies del tren, a la zona dels Colls.

El vehicle s'ha desfrenat i ha caigut molt a prop de les vies del tren. No hi ha hagut ferits, però ha estat necessària la intervenció de la policia i dels bombers per a la retirada del vehicle. De fet, aquestes tasques han obligat a tallar la circulació ferroviària poc després de les nou del vespre, i posteriorment s'ha reestablert de forma parcial. 

Ensurt als Colls per la caiguda d'un turisme a les vies del tren Ensurt als Colls per la caiguda d'un turisme a les vies del tren Ensurt als Colls per la caiguda d'un turisme a les vies del tren
Democràcia

Educació per a la resistència

Jordi Larregola

És lícit ensenyar uns valors si després hauran de descobrir que són inútils?

ENQUESTA WEB

Les obres més importants realitzades per la Demarcació de Costes de l'estat han convertit l'esplanada on hi aparcaven els vehicles en un sistema dunar que evitarà l'erosió natural i que ha permès convertir aquesta platja semiurbana en una platja natural.

Com valores la naturalització de la platja del Far de Vilanova?

Molt bé
Malament
M'és indiferent