Accident de trànsit

Ensurt als Colls per la caiguda d'un turisme a les vies del tren

S'ha tallat la circulació ferroviària entre Vilanova i Sitges per a la retirada del vehicle

Redacció Vilanova i la Geltrú 12-05-2018 22:50 Lectures 7503
Ensurt als Colls per la caiguda d'un turisme a les vies del tren. Policia local de Vilanova

Ensurt als Colls per la caiguda d'un turisme a les vies del tren. Policia local de Vilanova

La circulació ferroviària entre Vilanova i Sitges s'ha vist afectada aquest vespre durant prop de dues hores per un incident que ha mobilitzat policia local, bombers i efectius d'Adif. Segons informa la policia local de Vilanova, un turisme s'ha precipitat de forma accidental a les vies del tren, a la zona dels Colls.

El vehicle s'ha desfrenat i ha caigut molt a prop de les vies del tren. No hi ha hagut ferits, però ha estat necessària la intervenció de la policia i dels bombers per a la retirada del vehicle. De fet, aquestes tasques han obligat a tallar la circulació ferroviària poc després de les nou del vespre, i posteriorment s'ha reestablert de forma parcial. 

Ensurt als Colls per la caiguda d'un turisme a les vies del tren Ensurt als Colls per la caiguda d'un turisme a les vies del tren Ensurt als Colls per la caiguda d'un turisme a les vies del tren
Festes de Sant Joan

Convivència amb i sense petards

Susana Giménez Buendía

A vegades, és tant apassionant com complex conviure en societat. Hi ha una estreta línia entre el respecte i les llibertats dels individus

ENQUESTA WEB

La Comissió Europea vol saber l'opinió dels ciutadans sobre el canvi horari que es fa dos cops l'any (al març i a l'octubre). Per això ha obert un qüestionari a internet on pregunta si hauria de deixar de canviar l'horari cada sis mesos.

Estàs a favor del canvi d'horari d'hivern a estiu?


No