Violència masclista

Joves de Cubelles creen el vídeo contra la violència masclista "Si no hi ha un sí, és no!"

El grup de joves ha participat en tot el procés de creació de les dues peces: ha proposat textos i possibles imatges per gravar i ha format part dels equips de rodatge i muntatge

Redacció Cubelles 13-06-2018 13:00 Lectures 3336

El Pla de Prevenció de Drogodependències Traca i l’Espai Jove de Cubelles han estrenat avui un vídeo i una cançó creats amb la participació d’un grup de joves de l’Institut Cubelles, en el marc del projecte de prevenció de violència masclista.

Al vídeo “Si no hi ha un sí, és no!” es visualitzen diverses formes d’actuar davant la mateixa situació, per tal que els i les joves identifiquin possibles agressions cap a les dones i pensin diferents maneres de reaccionar-hi. Igualment, s’ha creat una cançó amb el mateix nom i amb ritme hip hop, per il·lustrar comportaments i missatges masclistes que cal evitar.

El grup de joves ha participat en tot el procés de creació de les dues peces: ha proposat textos i possibles imatges per gravar i ha format part dels equips de rodatge i muntatge. En les sessions s’han treballat temes com el respecte, l’afectivitat i la sexualitat, en entorns d’oci.

El projecte s’ha reforçat amb la utilització d’etiquetes o hashtags amb les frases de les tres campanyes de prevenció de violència masclista que ha desenvolupat el Traca durant tot el curs: #SinohihaunSíésno, #Elcontrolésviolència i #NoésNo, entre d’altres. El vídeo i la cançó es poden veure i escoltar a la pàgina web:  http://tracagarraf.cat/novetats/.

El Pla de Prevenció de Drogodependències Traca és impulsat pel Consell Comarcal del Garraf i els ajuntaments de Canyelles, Cubelles i Olivella, amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.

Joves de Cubelles creen el vídeo contra la violència masclista
Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

El Departament de Salut està preparant una nova llei d'addiccions amb limitacions més àmplies contra el tabac davant un repunt del consum després d'uns anys de descens

Salut vol prohibir fumar a totes les terrasses. Què et sembla la mesura?

Molt bé
Malament