Violència masclista

Joves de Cubelles creen el vídeo contra la violència masclista "Si no hi ha un sí, és no!"

El grup de joves ha participat en tot el procés de creació de les dues peces: ha proposat textos i possibles imatges per gravar i ha format part dels equips de rodatge i muntatge

Joves de Cubelles creen el vídeo contra la violència masclista

Joves de Cubelles creen el vídeo contra la violència masclista "Si no hi ha un sí, és no!". CC Garraf

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

El Pla de Prevenció de Drogodependències Traca i l’Espai Jove de Cubelles han estrenat avui un vídeo i una cançó creats amb la participació d’un grup de joves de l’Institut Cubelles, en el marc del projecte de prevenció de violència masclista.

Al vídeo “Si no hi ha un sí, és no!” es visualitzen diverses formes d’actuar davant la mateixa situació, per tal que els i les joves identifiquin possibles agressions cap a les dones i pensin diferents maneres de reaccionar-hi. Igualment, s’ha creat una cançó amb el mateix nom i amb ritme hip hop, per il·lustrar comportaments i missatges masclistes que cal evitar.

El grup de joves ha participat en tot el procés de creació de les dues peces: ha proposat textos i possibles imatges per gravar i ha format part dels equips de rodatge i muntatge. En les sessions s’han treballat temes com el respecte, l’afectivitat i la sexualitat, en entorns d’oci.

El projecte s’ha reforçat amb la utilització d’etiquetes o hashtags amb les frases de les tres campanyes de prevenció de violència masclista que ha desenvolupat el Traca durant tot el curs: #SinohihaunSíésno, #Elcontrolésviolència i #NoésNo, entre d’altres. El vídeo i la cançó es poden veure i escoltar a la pàgina web:  http://tracagarraf.cat/novetats/.

El Pla de Prevenció de Drogodependències Traca és impulsat pel Consell Comarcal del Garraf i els ajuntaments de Canyelles, Cubelles i Olivella, amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local