Paternitat

El permís de paternitat serà de cinc setmanes des d'aquest dijous

Els funcionaris en podran disposar sense necessitat d'haver de coincidir amb la baixa de la mare

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

El permís laboral al qual tenen dret els homes quan tenen un fill s'amplia de quatre a cinc setmanes a partir d'aquest dijous. El canvi de normativa suposarà un augment de la despesa a les arques públiques per aquest concepte fins als 2.559 milions d'euros, segons els càlculs del govern espanyol. L'increment ja està previst als Pressupostos Generals de l'Estat. Es compleix, així, l'acord d'investidura del 2017 entre PP i Cs, que establia que el permís retribuït havia de ser de quatre setmanes i que la xifra s'augmentaria en una setmana anual. Un altre canvi en la prestació, aquest per als funcionaris, és que no caldrà que utilitzin les cinc setmanes al mateix temps que la mare, el permís de la qual és de setze setmanes.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local