Ensurt al Garraf

Incendi forestal a Sant Pere de Ribes

El foc afecta una zona de vegetació propera a la C-15B

Redacció Sant Pere de Ribes 05-07-2018 20:12 Lectures 6144
Incendi forestal a Sant Pere de Ribes. Abel Pérez

Incendi forestal a Sant Pere de Ribes. Abel Pérez

Bombers i agents forestals del Garraf treballen aquesta tarda en l'extinció d'un incendi de vegetació a Sant Pere de Ribes. El foc afecta una zona properar a la C-15B, darrere el carrer Josep Mestre i Puig, a tocar del nucli urbà. Se n'ha donat l'alerta a les 16.03h i es calcula que ha afectat 2 hectàrees.

El vent d’oest ha fet que s’estengués fins a la carretera C-15B, per una zona agrícola abandonada, amb vegetació i matolls, i que es mantingués actiu fins que l’han pogut estabilitzar. Gràcies a l'actuació ràpida dels cossos i a la col·laboració del veïns, a les 17.48h s’ha ESTABILITZAT, l'incendi ha estat controlat i encerclat.

Hi han treballat 2 mitjans aeris i 11 dotacions terrestres amb unitats GRAF del Bombers. S’hi han desplaçat i col·laborat en l’operatiu d’extinció els Bombers, ADF, Agents Rurals, Mossos i Policia Local.

Un cop extingit, la investigació determinarà les possibles causes que l’han originat.

Festes de Sant Joan

Convivència amb i sense petards

Susana Giménez Buendía

A vegades, és tant apassionant com complex conviure en societat. Hi ha una estreta línia entre el respecte i les llibertats dels individus

ENQUESTA WEB

Per continuar reduint la taxa de tabaquisme a Catalunya, que el 2017 va arribar al mínim històric del 24%, Salut Pública busca noves accions que es puguin realitzar tant en la via pública com en l'àmbit privat

Et sembla bé que es vulgui prohibir fumar dins del cotxe?


No