Ensurt al Garraf

Incendi forestal a Sant Pere de Ribes

El foc afecta una zona de vegetació propera a la C-15B

Redacció Sant Pere de Ribes 05-07-2018 20:12 Lectures 6604
Incendi forestal a Sant Pere de Ribes. Abel Pérez

Incendi forestal a Sant Pere de Ribes. Abel Pérez

Bombers i agents forestals del Garraf treballen aquesta tarda en l'extinció d'un incendi de vegetació a Sant Pere de Ribes. El foc afecta una zona properar a la C-15B, darrere el carrer Josep Mestre i Puig, a tocar del nucli urbà. Se n'ha donat l'alerta a les 16.03h i es calcula que ha afectat 2 hectàrees.

El vent d’oest ha fet que s’estengués fins a la carretera C-15B, per una zona agrícola abandonada, amb vegetació i matolls, i que es mantingués actiu fins que l’han pogut estabilitzar. Gràcies a l'actuació ràpida dels cossos i a la col·laboració del veïns, a les 17.48h s’ha ESTABILITZAT, l'incendi ha estat controlat i encerclat.

Hi han treballat 2 mitjans aeris i 11 dotacions terrestres amb unitats GRAF del Bombers. S’hi han desplaçat i col·laborat en l’operatiu d’extinció els Bombers, ADF, Agents Rurals, Mossos i Policia Local.

Un cop extingit, la investigació determinarà les possibles causes que l’han originat.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

El PSOE (122) guanya les eleccions i suma amb Cs (57) o amb Podem (42) i independentistes

ELECCIONS GENERALS. Després dels resultats del 28-A, quin pacte de govern prefereixes al Congrés?

PSOE + Podem + independentistes
PSOE + Ciutadans