Religió

Feligresos de la parròquia de Coma-ruga reclamen al mossèn que retiri un llaç groc de l’altar

Han difós un missatge a les xarxes socials acusant el capellà d’haver “profanat” l’església

ACN El Vendrell 16-07-2018 14:45 Lectures 2776
Imatge sencera d'un ciri amb un llaç groc, denunciat públicament per un seguit de veïns de Coma-ruga. Cedida a ACN

Imatge sencera d'un ciri amb un llaç groc, denunciat públicament per un seguit de veïns de Coma-ruga. Cedida a ACN

Un grup de feligresos de la parròquia Sant Ramon Nonat de Coma-ruga, al terme municipal del Vendrell, han reclamat al mossèn que retiri un llaç groc col•locat a un ciri de l’altar. A través d’un missatge difós per les xarxes socials, apunten que “són molts” els catalans “no separatistes” que acuden a les pregàries d’aquesta església i recorden que molts provenen de diferents punts de l’estat espanyol sense entendre el català. “I mai ens hem queixat”, afegeixen, tot acusant el capellà d’haver “profanat” l’església per haver posat el llaç groc. “Ha creuat vostè tots les línies vermelles. Retiri’l si vol seguir comptant amb nosaltres”, etziben els feligresos, mentre insten altres ciutadans molestos a formalitzar una queixa a l’Arquebisbat de Tarragona.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No