Estafes

Detenen a Sitges una dona acusada de frau i estafa per la venda d'electrodomèstics per internet

Redacció Sitges 08-08-2018 10:07 Lectures 4946
Detenen a Sitges una dona acusada de frau i estafa per la venda d'electrodomèstics per internet. EIX

Detenen a Sitges una dona acusada de frau i estafa per la venda d'electrodomèstics per internet. EIX

La Guàrdia Civil, en el marc de l'Operació Sardo, ha detingut a Sitges una dona de 40 anys acusada dels delictes d'estafa, frau a la Seguretat Social i a la Hisenda Pública per la venda d'electrodomèstics per internet que mai arribaven al seu comprador.

Segons informa l'agència Efe, un veí de Burgos va denunciar al gener que havia comprat un electrodomèstic a través d'internet i ho havia pagat mitjançant una targeta de crèdit. Passats uns dies l'empresa li va remetre una comunicació en la qual se li informava que s'havia acabat les existències del producte i li oferia un altre de major preu, per a l'adquisició del qual havia d'abonar la diferència ingressant-la en un compte bancari. El comprador que va abonar la diferència no va rebre l'article ni va poder tornar a contactar amb el venedor.

Els guàrdies civils que van dur a terme la recerca van detectar que la suposada empresa venedora no es dedicava a la venda per internet i que l'única persona administradora d'aquesta empresa també figurava com a administradora d'altres dues empreses que no tenien activitat mercantil alguna; i totes elles compartien la mateixa seu social.

Festes de Sant Joan

Convivència amb i sense petards

Susana Giménez Buendía

A vegades, és tant apassionant com complex conviure en societat. Hi ha una estreta línia entre el respecte i les llibertats dels individus

ENQUESTA WEB

L'Audiència de Barcelona acaba de denegar a un home l'adopció dels fills de la seva parella nascuts per gestació subrogada. El tribunal recorda que el procediment és il·legal al país. La gestació per subrogació o per substitució, la maternitat subrogada o els ventres de lloguer són un dels temes que més divideixen la societat.

Creus que s'hauria de legalitzar la gestació subrogada al nostre país?


No