Estafes

Detenen a Sitges una dona acusada de frau i estafa per la venda d'electrodomèstics per internet

Redacció Sitges 08-08-2018 10:07 Lectures 5035
Detenen a Sitges una dona acusada de frau i estafa per la venda d'electrodomèstics per internet. EIX

Detenen a Sitges una dona acusada de frau i estafa per la venda d'electrodomèstics per internet. EIX

La Guàrdia Civil, en el marc de l'Operació Sardo, ha detingut a Sitges una dona de 40 anys acusada dels delictes d'estafa, frau a la Seguretat Social i a la Hisenda Pública per la venda d'electrodomèstics per internet que mai arribaven al seu comprador.

Segons informa l'agència Efe, un veí de Burgos va denunciar al gener que havia comprat un electrodomèstic a través d'internet i ho havia pagat mitjançant una targeta de crèdit. Passats uns dies l'empresa li va remetre una comunicació en la qual se li informava que s'havia acabat les existències del producte i li oferia un altre de major preu, per a l'adquisició del qual havia d'abonar la diferència ingressant-la en un compte bancari. El comprador que va abonar la diferència no va rebre l'article ni va poder tornar a contactar amb el venedor.

Els guàrdies civils que van dur a terme la recerca van detectar que la suposada empresa venedora no es dedicava a la venda per internet i que l'única persona administradora d'aquesta empresa també figurava com a administradora d'altres dues empreses que no tenien activitat mercantil alguna; i totes elles compartien la mateixa seu social.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Una sentència dóna suport a una escola bressol que va denegar la matrícula a un nen no vacunat. El jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha conclòs que els pares del menor obliden els drets dels altres, i pretenen imposar una opció minoritària -la de no vacunar-, per sobre del dret a la salut de la resta d'infants i les seves famílies

Què et sembla que una escola bressol pugui denegar la matrícula a un nen no vacunat?


Malament