Festa Major 2018

Sitges reforça la campanya per prevenir agressions masclistes per Festa Major

Mig miler de bosses de tela amb el lema ‘Jo miro la festa amb respecte. I tu?’ es repartiran a Sitges per Festa Major

Redacció Sitges 10-08-2018 9:41 Lectures 3815
Sitges reforça la campanya per prevenir agressions masclistes per Festa Major . EIX

Sitges reforça la campanya per prevenir agressions masclistes per Festa Major . EIX

L’Ajuntament de Sitges repartirà diversos materials de sensibilització amb el lema de la campanya Jo miro la festa amb respecte. I tu?, promoguda des del programa Traca i el Consell Comarcal del Garraf. Per Festa Major es repartiran bosses de tela, cartells, xapes, polseres liles i díptics informatius.

El Servei de Joventut del Consell Comarcal del Garraf dona suport als municipis que s’han adherit a la campanya, amb l’edició de 2.000 bosses de tela que es distribueixen entre joves de la comarca. Durant la Festa Major, el Servei de Joventut de l’Ajuntament de Sitges repartirà 500 bosses amb el lema Jo miro la festa amb respecte. I tu? Aquestes accions compten amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i la Direcció General de Joventut.

El regidor de Joventut, Eduard Terrado, valora molt positivament que sigui els propis joves els qui ajudin a conscienciar que cal viure la Festa Major amb respecte i civisme. “La igualtat de gènere és un dels pilars de la Festa Major i des de l’Ajuntament de Sitges volem que aquest col·lectiu es posicioni amb un clar rebuig cap a les actituds i agressions sexistes”, ha explicat Terrado. “Per aquest motiu volem repartir les bosses i sensibilitzar els joves a les Barraques o al Cap de la Vila, mentre la Comissió de Festa Major instal·la la seva paradeta”, ha afegit.

La campanya Jo miro la festa amb respecte ha estat promoguda pel programa Traca de prevenció de les drogodependències. L’Eix Diari l’ha premiat en reconeixement a la seva lluita contra el sexisme en l’àmbit de l’oci. 

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

El PSOE (122) guanya les eleccions i suma amb Cs (57) o amb Podem (42) i independentistes

ELECCIONS GENERALS. Després dels resultats del 28-A, quin pacte de govern prefereixes al Congrés?

PSOE + Podem + independentistes
PSOE + Ciutadans