Alerta ciutadana

Investiguen una baralla multitudinària ocorreguda de matinada davant l’Hospital Sant Camil

Una cinquantena de persones pertanyents a dos clans d’ètnia gitana s’enfronten provocant diversos ferits lleus

ACN/ Gemma Sánchez Sant Pere de Ribes 07-09-2018 16:09 Lectures 5866

Els Mossos d’Esquadra investiguen una baralla multitudinària que es va produir la matinada de dijous davant l’Hospital Sant Camil de Sant Pere de Ribes. Segons ha pogut saber l’ACN, els fets van tenir lloc al voltant de les tres, quan una cinquantena de persones pertanyents a dos clans d’ètnia gitana es van embrancar en una discussió que va derivar en cops de puny. Tot i que algun testimoni va relatar que havia escoltat una detonació, els Mossos d’Esquadra descarten l’ús de cap arma de foc perquè no n’han trobat cap prova. A resultes de la baralla hi va haver diversos ferits lleus, i no es va fer cap detenció ni identificació policial perquè els grups estaven separats en el moment que van arribar els agents. Els Mossos treballen ara per esclarir el motiu de la disputa. La principal hipòtesi descarta que es tracti d’un cas de revenja entre clans.

Festes de Sant Joan

Convivència amb i sense petards

Susana Giménez Buendía

A vegades, és tant apassionant com complex conviure en societat. Hi ha una estreta línia entre el respecte i les llibertats dels individus

ENQUESTA WEB

L'Audiència de Barcelona acaba de denegar a un home l'adopció dels fills de la seva parella nascuts per gestació subrogada. El tribunal recorda que el procediment és il·legal al país. La gestació per subrogació o per substitució, la maternitat subrogada o els ventres de lloguer són un dels temes que més divideixen la societat.

Creus que s'hauria de legalitzar la gestació subrogada al nostre país?


No