Serveis Socials

La policia de Vilanova localitza una dona i els seus cinc fills dormint al carrer perquè havien ocupat el seu pis

Acabaven d'arribar a la ciutat, no havien pogut entrar al pis que havien llogat perquè aquest estava ocupat i el seu llogater no contestava al telèfon

Redacció Vilanova i la Geltrú 19-09-2018 8:47 Lectures 5695

Els Serveis Socials de Vilanova s'han fet càrrec d'una família que va ser localitzada la matinada de diumenge a dilluns dormint en un banc del carrer. Segons ha informat la policia local, els agents van localitzar a les 02.44 hores una dona i als seus 5 fills, tots menors d’edat, quan eren en un banc de la rambla de Josep Tomàs Ventosa.

La dona, de 41 anys, va explicar als agents que havia arribat a la ciutat per treballar en un establiment de restauració, i que no havia pogut entrar al pis que havia llogat perquè aquest estava ocupat i el seu llogater no contestava al telèfon. L'Ajuntament va facilitar l'allotjament temporal a la família, fins que els Serveis Socials puguin reconduir la seva situació. 

Festes de Sant Joan

Convivència amb i sense petards

Susana Giménez Buendía

A vegades, és tant apassionant com complex conviure en societat. Hi ha una estreta línia entre el respecte i les llibertats dels individus

ENQUESTA WEB

L'Audiència de Barcelona acaba de denegar a un home l'adopció dels fills de la seva parella nascuts per gestació subrogada. El tribunal recorda que el procediment és il·legal al país. La gestació per subrogació o per substitució, la maternitat subrogada o els ventres de lloguer són un dels temes que més divideixen la societat.

Creus que s'hauria de legalitzar la gestació subrogada al nostre país?


No