Accident de trànsit

Atropellen tres persones en un cap de setmana a Vilanova quan creuaven per un pas de viananats

Un home de 89 anys va resultar ferit de gravetat en el primer dels atropellaments, a la ronda Ibèrica

Redacció Vilanova i la Geltrú 26-09-2018 9:29 Lectures 2809
Pas de vianants de la ronda Ibèrica de Vilanova. Google Maps

Pas de vianants de la ronda Ibèrica de Vilanova. Google Maps

Tres persones han estat atropellades aquest cap de setmana a Vilanova i la Geltrú quan creuaven per un pas de vianants. Segons ha informat la policia local, el primer dels atropellaments i el més greu va ser dissabte a les nou del matí. Un home de 89 anys que passava per un pas de vianants de la ronda Ibèrica va ser envestit per un turisme. El vianant va ser traslladat a l'hospital de Sant Camil per ser atès de lesions de caràcter greu.

Diumenge a les 12.33 hores, la Policia Local de Vilanova va atendre un nou avís per l'atropellament d'una jove quan creuava un dels passos de vianants del carrer de Ribes Roges. La víctima, amb ferides de caràcter lleu, va ser traslladada a l'hospital de Sant Antoni. I poc després, a les 14.05 hores, la prefectura va atendre una nova trucada per un altre atropellament d'una jove de 22 anys, quan creuava el pas de vianants entre la rambla Arnau de Vilanova i l'avinguda de l'Aragai. La jove, que va rebre un cop a la cama, va ser traslladada a l'Hospital de Sant Antoni, per lesions de caràcter lleu.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament