Robatori

Detenen un jove de 18 anys a Vilanova per robar amb violència una bicicleta

La víctima era un jove de 21 anys que circulava pel carrer del Comerç i va poder alertar ràpidament una patrulla que passava per la zona

Redacció Vilanova i la Geltrú 10-10-2018 12:10 Lectures 2490
Prefectura de la policia local de Vilanova. Policia local de Vilanova

Prefectura de la policia local de Vilanova. Policia local de Vilanova

La Policia Local de Vilanova va detenir la matinada de dijous a divendres un jove de 18 anys per un presumpte delicte d'intent de robatori amb violència. El detingut havia intentat sostreure violentament la bicicleta d'un jove de 21 anys, quan aquest circulava pel carrer del Comerç poc abans de la una de la matinada.

La víctima va ser qui va alertar una patrulla d'agents que eren pels voltants de la plaça de les Cols, els quals gràcies a la descripció van poder localitzar el presumpte autor del delicte.

Festes de Sant Joan

Convivència amb i sense petards

Susana Giménez Buendía

A vegades, és tant apassionant com complex conviure en societat. Hi ha una estreta línia entre el respecte i les llibertats dels individus

ENQUESTA WEB

L'Audiència de Barcelona acaba de denegar a un home l'adopció dels fills de la seva parella nascuts per gestació subrogada. El tribunal recorda que el procediment és il·legal al país. La gestació per subrogació o per substitució, la maternitat subrogada o els ventres de lloguer són un dels temes que més divideixen la societat.

Creus que s'hauria de legalitzar la gestació subrogada al nostre país?


No