Igualtat

Vilafranca recull a través d'una enquesta "necessitats i propostes d’accions per al Pla Local LGTBI"

Montse Arroyo: 'tenim l’obligació d’incidir en la LGTBIfòbia per tal de treballar en pro al respecte de qualsevol persona amb qualsevol identitat i/o orientació sexual'

La regidora i la tècnica d’Igualtat de Vilafranca, Montse Arroyo i Eva Millas. Ajuntament de Vilafranca

La regidora i la tècnica d’Igualtat de Vilafranca, Montse Arroyo i Eva Millas. Ajuntament de Vilafranca

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

El Servei d’Igualtat de l’Ajuntament de Vilafranca ha impulsat el recull de necessitats i accions per al Pla Local LGTBI 2018-2021, recentment finalitzat, a través d’una enquesta a la web principal de l’Ajuntament de Vilafranca, així com a la pàgina del Servei d’Igualtat. La regidora i la tècnica d’Igualtat, Montse Arroyo i Eva Millas, han explicat que aquesta enquesta serà una eina de treball que permetrà fer un recull de les necessitats i accions que ha de contemplar el Pla Local LGTBI i d’aquesta manera permetrà sistematitzar com es vol intervenir per transformar la realitat del municipi.

Les polítiques per la igualtat LGTBI tenen com a objectiu promoure el respecte per la diversitat sexual i de gènere i eradicar la LGTBIfòbia, un objectiu des de la igualtat i la llibertat per a totes les persones, sense discriminacions, en igualtat de condicions.

La regidora d’Igualtat ha dit que els ens locals “tenim l’obligació d’incidir en aquesta problemàtica social, de la LGTBIfòbia, per tal de treballar en pro al respecte de qualsevol persona amb qualsevol identitat i/o orientació sexual”.

Per accedir a l’enquesta cal anar als enllaços següents: https://enquestes.vilafranca.cat/enquestes/index.php/553852 i https://igualtat.vilafranca.cat/

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local