Conflicte local

La Granada denuncia la "impunitat" amb què actua una família conflictiva del poble i exigeix solucions a Interior

L'Ajuntament assegura que l'incident d'aquest dijous on una persona va resultar ferida de gravetat no és un cas aïllat

ACN La Granada 26-10-2018 19:25 Lectures 4053

L'Ajuntament de la Granada denuncia la "impunitat" amb què actua una família conflictiva del poble "des de fa molts anys". La queixa es reitera després que dijous es produís un nou incident, en el que un home va resultar ferit de gravetat en topar amb un cotxe dels Mossos d'Esquadra en plena persecució d'un dels membres del clan familiar, que va aconseguir escapar. Des del consistori asseguren que no es tracta d'un cas aïllat i es mostren "totalment decebuts" amb les "falses promeses" del Departament d'Interior, a qui li exigeixen solucions urgents. "Es tracta d'un problema de gran magnitud que va camí de provocar una tragèdia. Les vides dels nostres veïns van tornar a estar en perill".

Els fets van passar la tarda de dijous, quan una patrulla dels Mossos d'Esquadra va iniciar una persecució per intentar aturar un vehicle que conduïa temeràriament pel centre urbà. El conductor, però, va fugir a gran velocitat per la carretera que connecta Vilafranca del Penedès i Sant Sadurní d'Anoia, on els Mossos va acabar topant amb un altre cotxe, aliè als fets.

Aquest tercer vehicle va acabar bolcant i el conductor va patir lesions greus i va ser traslladat en helicòpter a l'hospital, tot i que no es pateix per la seva vida. Des de l'Ajuntament li desitgen una ràpida recuperació al ferit.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No