Salvament Marítim

Busquen un home desaparegut a la platja de Sitges mentre es banyava dimecres a la nit

Té 50 anys i és veí de Sant Boi de Llobregat

ACN Sitges 02-11-2018 20:17 Lectures 3300

Salvament Marítim en coordinació amb la Guàrdia Civil, els Mossos d’Esquadra i la Creu Roja busquen des d’ahir dijous un home de 50 anys que va desaparèixer dimecres a la nit a la platja de Sitges mentre es banyava. Es tracta d’un home de 50 anys veí de Sant Boi de Llobregat amb experiència en banys nocturns, segons ha senyalat la família a la policia. Els familiars en van denunciar la desaparició ahir al migdia i els cossos policials van trobar el seu vehicle i la roba a la platja del nucli de Garraf. Els serveis d’emergències van estar buscant l’home sense èxit durant tot el dia d’ahir i van suspendre la recerca a les sis de la tarda degut a la foscor. Aquest divendres han reprès l’operatiu, en el qual participa un helicòpter de Salvament Marítim a més de diversos efectius per mar.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No