Europol

Operació policial a Vilanova contra una organització dedicada a l'explotació laboral de dones vietnamites

Desenes de detinguts en municipis com Abrera, Vilanova i la Geltrú, Granollers, Ripollet o Sant Vicenç dels Horts

Es desconeix el número de dones alliberades, algunes de les quals són menors d'edat

ACN Vilanova i la Geltrú 06-11-2018 19:18 Lectures 2616
Operació policial a Vilanova contra una organització dedicada a l'explotació laboral de dones vietnamites. ACN

Operació policial a Vilanova contra una organització dedicada a l'explotació laboral de dones vietnamites. ACN

La policia espanyola ha indicat que s'ha detingut almenys 40 persones a Catalunya en el marc de l'operació que fa en col·laboració amb l'Europol contra una organització criminal d'origen vietnamita acusada de tràfic i explotació laboral de dones. L'operació, que té lloc en diversos punts de l'Estat, continua oberta i no es descarten més detencions. El gruix de l'operació es fa a l'àmbit metropolità de Barcelona, on va començar la investigació. Es desconeix el número de dones alliberades, algunes de les quals són menors d'edat. Alguns dels municipis on hi ha hagut escorcolls són Abrera, Vilanova i la Geltrú, Granollers, Ripollet i Sant Vicenç dels Horts.

Des del cos policial s'acusa l'organització de portar dones de la zona del Vietnam i explotar-les laboralment només a canvi del menjar, amb l'argument que havien de retornar el deute del trasllat. Segons la investigació, les dones arribaven enganyades i eren obligades a treballar en centres d'estètica.

En el dispositiu hi participen agents de la Unitat Central de Xarxes d'Immigració Il·legal i Falsedats Documentals de la policia espanyola, tant de Barcelona com de la unitat central, en col·laboració amb l'Europol. El jutge ha decretat secret de sumari.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Una sentència dóna suport a una escola bressol que va denegar la matrícula a un nen no vacunat. El jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha conclòs que els pares del menor obliden els drets dels altres, i pretenen imposar una opció minoritària -la de no vacunar-, per sobre del dret a la salut de la resta d'infants i les seves famílies

Què et sembla que una escola bressol pugui denegar la matrícula a un nen no vacunat?


Malament